0 km otomobilde Online Satışa dev marka da geçiyor! Audi yönetimi yetkili satıcılarla anlaşmaya vardı!

Audi online satışa geçiyor 2024
Audi online satışa geçiyor 2024

0 km otomobilde Online Satışa dev marka da geçiyor! Audi 1 Ocak 2024 tarihi için anlaşmaya vardı! Audi yetkili satıcılarının elektrikli otomobillerin online satışı için yönetimle anlaştı haberleri çıktı. Audi online satış elektrikli arabalar için geçerli olacak. Online araba satışı Audi için 2024 başında start alıyor. Audi online satışa geçiyor 2024.

EN UCUZ SUV YAKINDA GELİYOR

Şurası kesin: Online satışı artık çok daha fazla duyacağız. Temmuz ayından itibaren sürpriz markalarla ilgili de bu haberler çıkmaya başlayacak. Türkiye’de bugün online satış yapan markalar olan Mercedes, TOGG ve Tesla’nın yanına yenilerinin eklenmesi kimse için sürpriz olmayacak.

Geçtiğimiz günlerde Volkswagen Grubu’nun elektrikli otomobil modelleriyle ilgili online satışa geçeceği yönünde dedikodular olduğunu dile getirmiştim. Bugün AutoNews tarafından kaleme alınan bir haberde bunun ilk adımının Audi tarafından atılacağı dile getirildi.

Yazılan bu habere göre Audi memleketi Almanya’da elektrikli modellerini online olarak satacak. Haberdeki iddiaları göre Almanya’da Audi, yetkili satıcılarıyla anlaştı. Bu anlaşmanın sonucunda 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren Audi elektrikli modellerin online satışa geçeceği yazıldı.

Hoşça kal EAT8! Yeni Peugeot 3008 modelinde efsane EAT8 otomatik şanzıman görev yapmayacak!

Araba Habercisi Haziran 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Haziran 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimiz bundan sonra bedava indirerek, okunabiliyor.

Araba Habercisi Dergisi 52. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 52. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Dergimizi bağlantılardan da görebileceğiniz gibi web sitemizden de ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 52. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

ARABA HABERCİSİ HAZİRAN 2023 SAYISI İNDİR

Audi online satışa geçiyor 2024.

Audi online satışa geçiyor 2024

Audi online satışa geçiyor 2024.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba