Mazda motorsporları kapsamında yeni yarış arabası Mazda3 TCR’yi tanıttı! Şampiyon Olur!

Mazda3 TCR Yarış Arabası Tanıtıldı.
Mazda3 TCR Yarış Arabası Tanıtıldı.

Mazda motor sporları kapsamında yeni yarış arabası Mazda3 TCR’yi tanıttı. Global TCR kurallarına göre üretilen araç ilk olarak 2020 yılının Ocak ayında düzenlenecek olan 4 saatlik ünlü Daytona Speedway yarışında boy gösterecek. Mazda3 TCR Yarış Arabası Tanıtıldı.

Araba Dergisi, Araba Testi, Araba Testleri, Araba Sürüşleri, Araba Yorumları, Araba Yenilikleri, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”8860″ name=”Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım Sayısı Test Yıllığı Gibi: 13 Test Birden! Dergiliklerden Okuyabilirsiniz!”]

Mazda yeni Mazda3 Hatchback modelinin dış görünüşü koruyarak bizlere “Hareketin Ruhu” tasarımı ile birleştirilmiş çok daha sportif ve asi bir araç sunuyor. Mazda yeni modelinde 4 silindirli turbolu 350 beygir bir motor kullandı. Mazda’nın yeni aracının lansmanı hakkında konuşan Mazda Kuzey Amerika CEO’su Masahiro Moro açıklamalarda bulundu. Moro, ‘TCR, yeni Mazda3’ü sergilememiz ve müşterilerimize motor sporlarında güzel bir deneyim yaşatmamız için harika bir fırsat sunuyor. Ayrıca Mazda kullanan ve kullanmayı seçen yeni jenerasyonun TCR’nin potansiyelini göreceğini umuyoruz’ dedi.

Yeni Kia Optima Tanıtıldı! Tasarım Detayları Gösterilen Araç Aralık’ta Satılacak!

Mazda Motorsports yöneticisi Ohn Doonan ise şunları ekledi. ‘Yeni Mazda3 TCR, Mazda’nın bildiği tüm deneyimi ve üstün mühendisliği gözler önüne seriyor. Birkaç yıldır MSA Michelin Pilot Challenge serisine geri dönmeyi iple çekiyoruz. Mazda’da bulunan herkes bu dönüşü 2020 yılında yapacağımız için çok heyecanlı’ dedi.

2020 yılı içerisinde ilk yapılacak yarışlarda Mazda için yarışacak yarış pilotu Amerika Birleşik Devletleri 2019 Global MX-5 Kupa Şampiyonu Bryan Ortiz olarak açıklandı.

Mazda3 TCR Yarış Arabası Tanıtıldı. Araba Habercisi Dergisi.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba