Türkiye’nin yerli gücü BMC Cumhurbaşkanlığına özel zırhlı otobüs üretti!

BMC Zırhlı Makam Otobüsü

Türkiye’nin yerli gücü BMC Cumhurbaşkanlığına özel zırhlı otobüs üretti! BMC Zırhlı Makam Otobüsü

BMC Zırhlı Otobüs Hakkında, BMC Cumhurbaşkanlığına özel zırhlı otobüs hakkında merak ettikleriniz varsa detaylar haberimizde.

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Türkiye’nin lider otomotiv firmalarından BMC, Cumhurbaşkanlığı için özel olarak tasarladığı zırhlı otobüsün üretimini gerçekleştirdi. BMC Zırhlı Makam Otobüsü, son teknoloji donanımı ve modern tasarımıyla, sağlamlık ve güvenliği, yüksek kalite ve konforu bir arada sunuyor.

Türkiye’nin yerli ve milli otomotiv firması BMC tarafından Cumhurbaşkanlığı için özel olarak tasarlanan BMC Zırhlı Makam Otobüsü, üst düzey devlet erkânının da uzun karayolu seyahatlerinde güvenle kullanılabilecek.

450 beygir (HP) ve 2350 Nm tork üretiyor

Dokuz yolcu kapasitesiyle konforlu, fonksiyonel ve oldukça geniş bir seyahat alanı sunan zırhlı otobüsün, yüksek seviye balistik korumalı kapsülü, 360 derece görüş sağlayan güvenlik kamera sistemi, 450 beygir (HP) ve 2350 Nm tork üreten güçlü ve çevik Euro6 Dizel motoru, konforlu ve verimli sürüş için 12 ileri otomatik şanzımanı ve uzun menzile elverişli 500 litre yakıt deposu bulunuyor.

Cumhurbaşkanlığı’nın hizmetine sunulan, yüksek güvenlik ve konforla seyahat edilebilmesi amacıyla üretilen BMC Zırhlı Makam Otobüsü, kişiselleştirilmiş yenilikçi tasarımıyla da dikkat çekiyor.

Avrupa’ya ihracat yapan ilk Türk ticari araç üreticisi olan BMC

1964 yılında İzmir’de kurulan Türkiye’nin yerli ve milli gücü BMC; tasarım, AR-GE, mühendislik, üretim, satış ve satış sonrası hizmet fonksiyonlarını kendi bünyesinde barındıran, Türkiye’nin en büyük ve lider otomotiv firmalarından biri.

İzmir Pınarbaşı’ndaki 250 bin metrekarelik modern tesislerinde faaliyet gösteren BMC, ülkemizin şehir içi yolcu taşımacılığında ilklerin markası olarak daima öncü olmuştur.

Farklı şehirlerin değişen ihtiyaçlarına özel çözümler üreten BMC, Türkiye’nin dört bir yanına ulaşarak, şehir içi toplu taşıma sektöründe pazar liderliğini üstlenmiştir. Avrupa’ya ihracat yapan ilk Türk ticari araç üreticisi olan BMC, İtalya’dan Romanya’ya, Fransa’dan Bulgaristan’a kadar 80’e yakın ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir. BMC Otomotiv, yarım asrı aşan köklü geçmişine sığdırdığı başarılarına yenilerini eklemek için, Türk ve Katar ortaklığı ile ulaştığı güçlü ve çok uluslu şirket yapısıyla, Türkiye için çalışmaya ve üretmeye devam etmektedir.

[irp posts=”2953″ name=”Bak İşte Bu Gurur Hepimizin! 500.000’inci Fiat Egea Banttan İndi!”]

BMC Zırhlı Makam Otobüsü

Araba Habercisi Murat Tosun

1 Kadın 1 Erkek Ford Fiesta Dizel Manuel Testi Youtube MSE Medya Kanalında Yayınlandı

BMC Zırhlı Makam Otobüsü, BMC Cumhurbaşkanlığı Otobüsü, BMW Zırhlı Otobüs, Car News, Araba Yenilikleri, Sahibinden Arabalar, Kullanılmış Arabalar, Araba Habercisi Dergisi, Araba Haberleri, Otomobil Haberleri

BMC Zırhlı Makam Otobüsü, BMC Cumhurbaşkanlığı Otobüsü, BMW Zırhlı Otobüs, Car News, Araba Yenilikleri, Sahibinden Arabalar, Kullanılmış Arabalar, Araba Habercisi Dergisi, Araba Haberleri, Otomobil Haberleri
BMC Zırhlı Makam Otobüsü

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba