Yer Roketi BMW M8 Competition Yorumları Neler?

BMW M8 Competition Yorumları Neler?
BMW M8 Competition Yorumları Neler?

BMW M8 Competition Yorumları Neler, 3 Milyon Liralık BMW, BMW M8 Competition Özellikleri, 3 Milyon Liralık BMW M8 Competition. BMW’nin en hızlı ve sportif modeli M8 Competition tanıtıldı. Hem coupe hem de cabrio olarak tanıtılan M8 Competition performansıyla deyim yerindeyse ‘uçuruyor’. BMW M8 Competition Yorumları Neler?

Araba Testleri, Otomobil Testleri, Araba Habercisi Dergisi.

Youtube Kanalımız

[irp posts=”9962″ name=”Araba Habercisi Dergisi Aralık 2019 Sayısı Çıktı!”]

M8 Competition modelleri BMW’nin mühendisleri tarafından geliştirilen V8 motorun M Twinpower Turbo teknolojisiyle 625 beygir güce sahip. 4.4 litrelik V8 motor xDrive dört tekerlekten çekiş sistemiyle gücünü yere aktarıyor. Geliştirilen M Steptronic şanzımanla da çok hızlı bir şekilde vites değişimleri gerçekleşiyor. BMW M8 Competition Coupe modeli 0-100 km/s hızlanmasını 3.2 saniyede tamamlıyor. 0-200 km/s hızlanması ise sadece 10.6 saniye. BMW M8 Competition Cabrio modeli ise 0-100 km/s hızlanmasını 3.3, 0-200 km/s hızlanmasını ise 11.1 saniyede tamamlıyor. Her iki modelin de son hızı elektronik olarak 250 km/s olarak sınırlandırılmış. Ancak eğer M Özel Sürücü Paketi tercih edilirse son hız 300 km/s olarak güncelleniyor. 625 beygir güç üreten 4.4 litrelik V8 çift turbolu motor, sunduğu 750 Nm tork değeriyle etkileyici bir performans sunuyor.

Türkiye’nin En Çok Satan 20 Sedan Modeli!

BMW M8 Competition’a özel olarak geliştirilen egzoz sistemiyle de oldukça güzel bir ses elde ediliyor. Kumandalı olarak kontrol edilebilen egzoz ses sistemi, SPORT PLUS modu seçildiğinde otomatik olarak devreye giriyor. Üç farklı sürüş moduna sahip olan BMW M8 Competition, Comfort, Sport ve Sport Plus modlarını sunuyor. Ayrıca tüm bu modlarda kişiselleştirme imkanı da sunuluyor. Çekiş kontrol sisteminin kapatılmasına da izin veren BMW M8 Competition hem dört çeker olarak hem de arkadan itişli olarak eğlenceye izin veriyor.

Yeni Skoda Octavia’da dizel otomatik olacak mı?

Üstün performans ve lüksün karışımının bedeli 3 Milyon TL!

Etkileyici bir performansa sahip olan BMW M8 Competition için özel bir fren sistemi de geliştirildi. 395 milimetrelik diskleri bulunan modelde opsiyonel M karbon seramik frenler de 400 mm önde 380 mm arkada olacak şekilde tercih edilebiliyor.

İç mekanda da sportif havasını karbon detaylarla devam ettiren BMW M8 Competition, yeni teknolojileri de sunuyor. BMW’nin yeni işletim sisteminin yer aldığı M8 Competition’da 12.3 inçlik tamamen dijital bir gösterge ve 10.25 inçlik multimedya ekranı bulunuyor. Sportif koltuklara sahip M8 Competition’da ısıtma özelliği de sunuluyor. 16 hoparlöre sahip Bowers&Wilkins Diamond ses sistemi de motorun sesi yanında sönük kalsa da oldukça başarılı bir müzik deneyimi yaşatıyor.

BMW M8 Competition Coupe ve Cabrio versiyonları Avrupa’da 150.000 Euro’dan başlayan fiyat etiketiyle satılacak. Türkiye fiyatı henüz açıklanmayan model için ‘1 araba bize 2 araba vergiye’ formülümüzle 500.000 Euro’ya yakın bir fiyatı olacağını söyleyebiliriz. Bugünkü kur oranlarıyla da bu rakamın 3 Milyon TL’yi aşacağı kesin.

Yeni Peugeot 2008’in Almanya Fiyatı Belli Oldu.

BMW M8 Competition Yorumları Neler?

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba