Skoda Bir Ayda 109 bin araç sattı!

2020 Skoda Octavia Yorumları
2020 Skoda Octavia Yorumları

Skoda dünya genelindeki satışlarında Kasım ayında 109.000 adetlik satış gerçekleştirdi. Geçtiğimiz yıl Kasım ayına oranla satışları %1 oranında düşüş gösterse de daralan otomobil pazarında Superb ve özellikle Octavia modeline rağmen pazar payını korumaya devam etti. Skoda, Superb ve Octavia’nın yenileceği bilgisiyle satışları sedan segmentinde düşüş gösterse de oluşan açığı SUV modelleriyle kapamayı başardı. Skoda’nın Karoq, Kodiaq ve Kamiq modelleri markanın satışlarının çoğunluğunu oluşturdu. Skoda Kasım 2019 Satış Rakamları.

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”9962″ name=”Araba Habercisi Dergisi Aralık 2019 Sayısı Çıktı!”]

Skoda Kasım ayı satışlarında özellikle Rusya ve Çekya’da satışlarını ciddi oranda artırdı. Skoda’nın satışları geçtiğimiz yılın Kasım ayına oranla Rusya’da %10,5 oranında ve Çekya’da da %5,7 oranında arttı. Skoda’nın en çok satış yapan ilk üç modeli ise Octavia, Kodiaq ve Karoq oldu.

Elektrikli VW ID.3 Modeli Gürültü Yapacak!

Skoda yeni tanıttığı ve yakın zamanda piyasaya çıkan veya çıkacak olan Scala, Kamiq ve Octavia modellerinden çok umutlu. Hatırlanacağı üzere dördüncü nesil yeni Skoda Octavia’nın dünya lansmanı 11.11.2019 tarihinde Skoda’nın anavatanı Çekya’da Prag şehrinde yapılmıştı. Ayrıca iki elektrikli modeli de piyasaya sunan Skoda, Superb iV ve Citigo iV ile elektrikli model gamının da satışlarını artırmasını planlıyor.
Skoda’nın Türkiye satışları ise, geçtiğimiz yıl Kasım ayında 2.165 adet olarak gerçekleşirken bu sene Kasım ayı bazında %12 oranında artış göstererek 2.432 adet olarak gerçekleşti.

Yeni VW Touareg Black Edition Tanıtıldı!

Bu sene Kasım ayı dahil olmak üzere toplam satışlarında ise Skoda 12.838 adete ulaştı. Özellikle yeni Superb ve Octavia’nın Skoda bayilerine ulaşmasıyla birlikte satışların artacağı aşikar. Ayrıca Kamiq modeli de bu satışlara olumlu etki yapacaktır.

Skoda Kasım 2019 Satış Rakamları.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba