Borusan Otomotiv Grubu “İş’te Eşit Kadın Sertifikası” Alan İlk Otomotiv Şirketi Oldu! İşte tüm detaylar!

Borusan Otomotiv İşte Eşit Kadın Sertifikası
Borusan Otomotiv İşte Eşit Kadın Sertifikası

Borusan Otomotiv Grubu “İş’te Eşit Kadın Sertifikası” Alan İlk Otomotiv Şirketi Oldu! İşte tüm detaylar! Borusan Otomotiv İşte Eşit Kadın Sertifikası.

Toplumsal cinsiyet eşitliği konusundaki çalışmalarıyla sektöründe öncü şirketlerden biri olan Borusan Otomotiv Grubu bir ilke imza attı. Sürdürülebilirlik Akademisi ve Intertek iş birliği ile gerçekleştirilen bağımsız denetimi başarıyla tamamlayan Borusan Otomotiv Grubu, iş hayatında kadınlara eşit haklar ve fırsatlar sunan kurumlara verilen “İş’te Eşit Kadın Sertifikası”nı almaya hak kazandı. 

Borusan Otomotiv Grubu’nun değer yaratma ve toplam faydayı artırma bilinciyle yol aldığı kurum kültürü kapsamında “Borusan Eşittir: Kapsayıcılık, Fırsat Eşitliği ve Adalet” değerini, kültürel prensipleri doğrultusunda odaklarına alarak adil ve hakkaniyetli bir şirket olarak çeşitlilik ile fırsat eşitliğini gözettiklerini belirten Borusan Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Hakan Tiftik, “Sürdürülebilirlik Akademisi ve Intertek iş birliği ile gerçekleştirilen bağımsız denetim sonucu İş’te Eşit Kadın Sertifikası’na layık görülmekten büyük mutluluk duyuyorum. Almış olduğumuz bu sertifika, Borusan Otomotiv Grubu olarak toplumsal cinsiyet eşitliği konusuna verdiğimiz önemin, fırsat eşitliğine yönelik taahhüt ve söylemlerimizi eyleme geçirmiş olmamızın en önemli kanıtlarından biri. Otomotiv sektöründe İş’te Eşit Kadın Sertifikası almaya hak kazanan ilk şirket olmanın gururu ve motivasyonuyla, ‘erkek işi’ algısını yıkarak kadınların sektörümüzdeki varlığı ile katkısını artırmak yönünde irademizi güçlendirmek ve cinsiyet farkı gözetmeksizin herkes için eşit iş ortamı sunmak adına çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Borusan Otomotiv Grubu’nun sektördeki öncü rolüne katkı sağlayan tüm çalışma arkadaşlarıma ortaya koydukları vizyon ve gösterdikleri emekler için teşekkür ediyorum.” dedi.

İkinci el araç pazarındaki son durumu CEO açıkladı! En çok o ilanlar var ama ilanda kalma süreleri uzadı!

Araba Habercisi SONBAHAR 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin SONBAHAR 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimizi bedava indirerek okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi 55. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 55. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Dergimizi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Turkcell Dergilik uygulaması kapandı. Bunun yerine farklı bir platformda yer almama kararı aldık. Dergimiz dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 55. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Borusan Otomotiv İşte Eşit Kadın Sertifikası.

Borusan Otomotiv İşte Eşit Kadın Sertifikası

Borusan Otomotiv İşte Eşit Kadın Sertifikası.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba