Cam filmi ve boya koruma konusunda yılların tecrübesi ve Güney Koreli Endura farkı Türkiye’de!

Cam filmi boya koruma.
Cam filmi boya koruma.

Cam filmi ve boya koruma konusunda yılların tecrübesi ve Güney Koreli Endura farkı Türkiye’de! Cam filmi boya koruma.

Instagram Hesabım

Endura Perfect Protection her detayıyla konusunun ön plana çıkan markalarından biri. Türkiye’de bu konularda uzun yılların getirdiği tecrübeye sahip olan bir yönetim anlayışının desteğini de arkasına alan Boya Koruma Filmleri ve Cam Filmleri konularının güçlü markası Endura Perfect Protection markasının öne çıkan özellikleri şu şekilde anlatılıyor: “Hem sürüş keyfinizi hem aracınızın, hem de sizin güvenliğinizi düşünüyoruz. Endura ismini aldığımızda yola çıkarken düsturumuz tamamen buydu. Geldiğimiz noktada Endura, hem PPF şeffaf boya koruma filmlerinde, hem de termal cam filmlerinde en ileri teknoloji ile üretim yapan, uygulaması kolay, aracınızı tüm dış etkenlere karşı maksimum koruyan ve sürüş zevkini arttıran bir görünüm ile artık Türkiye’de!

Güney Kore’de üretim gösteren Endura, yüksek kaliteli poliüretan malzemeden üretilen PPF boya koruma filmleri ve güneşe karşı termal cam filmleriyle araçlarınız için uzun yıllar tam koruma sağlar.

Cam filmi boya koruma

Sanduz A.Ş ortaklığı ile Türkiye piyasasında bulunan Endura hem perakende hem de toptan ürün tedariğinde bulunduğu gibi aynı zamanda araç boya koruma ve cam filmi uygulaması da gerçekleştirir. Daha parlak ve daha canlı: Şeffaf yapısıyla ENDURA Filmleri aracınızın görüntüsünü asla değiştirmez. Dış etkenlere karşı dayanım: “Aracınız gün içerisinde taş, toz gibi birçok etkene maruz kalır. Tüm bu etkenlere karşı ENDURA ile aracınızı koruyun. Uygulama kolaylığı: Endura Filmleri teknik açıdan kolay uygulanabilir bir yapıdadır. Kurulumunda iz bırakmaz ve söküm esnasında yapışkanlık özelliği boyanıza zarar vermez. Endura PPF ve Cam Filmleri tüm özellikleriyle uzun yıllar dayanım sunar. Hidrofobik üst katman: Endura Filmleri ekstra su itici bir üst katmana sahiptir. Bu sayede aracınızı sadece korumaz, aynı zamanda daha kolay temizler ve daha şık kullanabilirsiniz.

Endura Perfect Protection markasının önemli avantajlarından birisi de şu şekilde açıklanıyor: “İstediğiniz ölçüde satın alma şansı. Dilediğiniz ölçüde poliüretan film almak mı istiyorsunuz? İstediğiniz panelin ölçüsünü bize iletin. Belirlenen ölçünün fiyatlandırmasını yapalım ve size aynı gün kargolayalım.”

Markanın iletişim bilgileri şu şekilde açıklanıyor: “Aracınızda en üstün korumayı Endura PPF poliüretan koruma ile sağlayın. Siz de detaylı bilgi ve randevu almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Telefon: +90 533 695 10 90

Mail: info@enduraprotection.com

ÖTV Matrah Düzenlemesi geçici mi?

Araba Habercisi Dergisi’nin Eylül 2021 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Eylül 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 32. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 32. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Araba Habercisi Dergisi Eylül 2021 sayısı ayrıca diğer tüm sayılarıyla birlikte Dijital basın dergilikte. 

Fiat Egea Cross Eylül 2021 Fiyat Listesi Nasıl? Fiat Egea Cross modeli için açıklanan kampanya var mı?

Cam filmi boya koruma.

Markanın iletişim bilgileri şu şekilde açıklanıyor: “Aracınızda en üstün korumayı Endura PPF poliüretan koruma ile sağlayın. Siz de detaylı bilgi ve randevu almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Telefon: +90 533 695 10 90

Mail: info@enduraprotection.com “

Cam filmi boya koruma

Cam filmi boya koruma

 

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba