Carlos Ghosn Kaçtı! Renault Nissan ortaklığı ne olur?

Carlos Ghosn Renault Nissan İttifakı, Renault Nissan Carlos Ghosn, Renault Carlos Ghosn, Nissan Carlos Ghosn, Carlos Ghosn kaçtı. Otomotiv dünyasının en etkin isimlerinden biri olan Carlos Ghosn, Japonya’dan kaçtı. Bir yıldır Japonya’da vergi gelir usulsüzlüğü davası nedeniyle tutuklu bulunan Carlos Ghosn, Japonya’dan Lübnan’a kaçtı.

Araba Habercisi Dergisi

Youtube Kanalımız

[irp posts=”10435″ name=”Turkcell Dergilik’te Araba Habercisi Aralık Sayısını Okudunuz mu?”]

Turkcell Yerli Otomobil’in Kaskosunu Ucuzlatacak!

Öncelikle Carlos Ghosn kimdir. Renault Nissan ittifakının en tepe yöneticisi olan bir isimden söz ediyorum. Bu ortaklığı yıllardır yöneten Carlos Ghosn son bir yıldır tutuklu. Maliyet Katili olarak bilinen ve bu dev ortaklığa çok parlak günler yaşatan bir isim olarak adı hep manşetlerdeydi.

Carlos Ghosn Japonya’da neden tutuklandı?

2020 yılında hangi otomobiller satışa sunulacak?

Renault Nissan İttifakının yöneticisi CEO’su Carlos Ghosn, firma kazancını şahsi kullanımında göstermek ve geliri hakkında yalan bilgi vermek suçlamasından Japonya’da tutuklanmıştı. Carlos Ghosn’un yaşanan bu olayın ardından Nissan yöneticilerinin kendisine tuzak kurduğuhu iddia etmişti. Carlos Ghosn 1 yıldır tutuklu olduğu Japonya’dan filmleri aratmayan bir planla Lübnan’a kaçtı. Ghosn’un bu kaçışta bir müzik aletinin kutusunun içine saklandığı iddia ediliyor.

Groupe PSA Türkiye anketinden sürpriz sonuç

Renault Nissan ittifakı ve Carlos Ghosn.

Şimdi asıl konu bundan sonra ne olacağı. Adil bir yargılama istediği söylenen Carlos Ghosn, Lübnan’da. Ancak eşi Carole, Fransa’da yargılanmak istediği yönünde bir açıklama yaptı. Fransa Ekonomi Bakanı Agnes Pannier-Runacher yaptığı bir açıklamada “Bir yabancı vatandaş Fransız adaletinden kaçsaydı, çok kızardık” diyerek Ghosn’a Fransa kapısını kapatmış gibi görünüyor. Ghosn söylendiği gibi Fransa’da yargılanmak için bu ülkeye gelirse bakalım neler olacak? Ortaklık zaten iyi gitmezken, bu olay ipleri kopma noktasına getirebilir.

Yerli Otomobile Eskişehir’den anlamlı destek

Carlos Ghosn Renault Nissan İttifakı.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba