Turkcell Yerli Otomobil’in Kaskosunu Ucuzlatacak!

Yerli Otomobil, Türkiye’nin Otomobili, Yerli Oto. 2022 yılında satışa sunulacak olan Yerli Otomobil’in kaskosu Turkcell tarafından geliştirilecek yazılımı kullanacak. Bu yazılım kurallara uyan, dikkatli sürücüleri ödüllendirecek. Yerli Otomobil Turkcell Kasko Uygulaması.

Yeni Seat Leon Ocak’ta tanıtılıyor! Videolu

Araba Habercisi Dergisi

Youtube Kanalımız

[irp posts=”10435″ name=”Turkcell Dergilik’te Araba Habercisi Aralık Sayısını Okudunuz mu?”]

Yerli Otomobil akıllı araçlar kategorisinde yer alan otomobillerden biri olacak. Araç satışa sunulduğunda Yerli Otomobil, Turkcell ve Sigorta şirketleri birlikte çalışacak.

2020 yılında hangi otomobiller satışa sunulacak?

Geliştirilecek bir yazılımla Yerli Otomobil’de gerçek verilere dayanan kasko ücretleri belirlenecek. Bu sayede kurallara uyan, dikkatli sürücüler çok daha uygun fiyata Türkiye’nin Otomobili’ni kasko yapabilecek.

2019’un Otomotiv Olayı Hangisi Oldu?

Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan açıkladı.

Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan konu hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Akıllı araç üreticileri, telekom operatörleri ve sigorta şirketlerinin ortak çalışması ile yakın gelecekte kasko rakamları daha gerçekçi verilere ve kayıtlara göre belirlenebilecek. Bu da dikkatli ve kurallara uyan sürücüleri ödüllendirmiş olacak.”

Groupe PSA Türkiye anketinden sürpriz sonuç

Turkcell Türkiye’nin Otomobili’nde sunacak.

Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan sözlerine şöyle devam etti: “Turkcell olarak, Güvencell Sigorta ortaklığı ve iştiraklerimizle, otomotiv alanında anlamlandırdığımız verimizle, Türkiye’nin otomobilini destekleyerek Türkiye’ye sunmayı planlıyoruz. Bu alanda bütünleşik çalışarak, teknoloji gücümüzle farklı sektörleri birbirine bağlayacağız.”

Doğuş Otomotiv fırtınaya rağmen 1800 aracı yetiştirdi.

Yerli Otomobil Turkcell Kasko Uygulaması.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba