Chery markasının fiyat politikası Türkiye kaderini belirleyecek! Üst sınıfa meydan okurlarsa işleri zor!

Chery Fiyat Listesi Mart 2023 nasıl olur?
Chery Fiyat Listesi Mart 2023 nasıl olur?

Chery markasının fiyat politikası Türkiye kaderini belirleyecek! Üst sınıfa meydan okurlarsa işleri zor! Chery Fiyat Listesi Mart 2023 nasıl olur?

YOUTUBE KANALIM

Chery modellerinin Türkiye’de ne zaman satılmaya başlayacağı açıklandı. Chery modellerinin kaç para olacağı da aynı zamanda belli olacak. Bunun yanında Yetkili Satıcılar / Bayileri de aynı tarihte açıklanmış olacak. Burada markanın nasıl bir fiyat politikası izleyeceği merak konusu. Dileyen herkesin Çin fiyatlarını görebildiği ve üç aşağı beş yukarı fiyatları hesaplayabildiği bir dönemde markanın kaderini fiyatlar belirleyecek. Tahmin ettiğim gibi üst sınıfa meydan okurlarla işleri çok zor olacaktır. Neyse, yarın her şey belli olacak.

Chery Türkiye tarafından bana gönderilen davet mektubuyla birlikte beklenen o tarih belli oldu: “Chery’nin Türkiye satış başlangıcı ve ana ürün lansmanı, 21 Mart 2023 Salı günü İstanbul’da gerçekleştirilecektir.” Son yapılan açıklamayla birlikte Chery Türkiye ile ilgili tüm detayların Salı günü saat 15.30’da belli olacağı da ortaya çıktı. Yüksek adetlerde getiriyorlarsa 0 km araba bulunmama sıkıntısının çözümüne katkı sağlar.

Türkiye’de satışa yeniden başlayacak olan Chery markası bu kez kendi yönetimiyle pazarda yer alacak. Yapılacak bu toplantı sırasında yıllık satış hedefleri, yani Türkiye’ye kaç tane Chery geleceği de belli olmuş olacak.

Chery Türkiye’de ilk etapta OMODA 5, TIGGO 7 PRO ve TIGGO 8 PRO modellerini satışa sunacak. Her üç model de Chery tarafından geliştirilen üçüncü nesil ACTECO serisi 1.6 TGDI motorla donatılmış durumda. Motor, maksimum 197 HP maksimum güç ve 290 Nm maksimum tork üretiyor. Bu motor seçeneğine GETRAG 7DCT şanzıman eşlik ediyor. Bu modellerin satışa sunulmasının ardından Chery ailesinin diğer modelleri de Türkiye pazarında satışa çıkacak.

Fiyatları tahmin etmek gerekirse 850 bin TL gibi bir başlangıç fiyatı ve 1.300.000 TL’yi bulan bir aralık olmasını bekliyorum. Rekabet gücü için fiyatlandırmaları bu markanın geleceğinde çok önemli bir rol oynayacak.

Bu kampanya biterse 42 bin TL zam gelecek! En ucuz 2023 Fiat Egea Cross 505.900 TL olacak!

Araba Habercisi Mart 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Mart 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimiz bundan sonra bedava indirerek, okunabiliyor.

Araba Habercisi Dergisi 49. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 49. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Dergimizi bağlantılardan da görebileceğiniz gibi web sitemizden de ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 49. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

ARABA HABERCİSİ MART 2023 SAYISINI İNDİR

Chery Fiyat Listesi Mart 2023 nasıl olur?

Chery Fiyat Listesi Mart 2023 nasıl olur?

Chery Fiyat Listesi Mart 2023 nasıl olur?

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba