OMODA 5 Türkiye’de kaç paraya satışa sunulabilir? 195 beygir güç üretiyor 100 km/s hıza 8 sn’de çıkıyor!

Chery OMODA 5 fiyat listesi
Chery OMODA 5 fiyat listesi

OMODA 5 Türkiye yollarında teste çıktı! Chery OMODA 5 tahmini olarak kaç paraya satışa sunulur? OMODA 5 Türkiye’de kaç paraya satışa sunulabilir? 195 beygir güç üretiyor 100 km/s hıza 8 sn’de çıkıyor! Chery OMODA 5 fiyat listesi.

INSTAGRAM HESABIM

OMODA Serisi’nin ilk küresel modeli olan OMODA 5, arka plandaki gelişmeler ve Ar-Ge odaklı bir tanıtım konseptiyle Katar’da canlı yayında tanıtıldı. Chery Pazarlama Direktörü Lilian Xiong, canlı yayında OMODA 5’in Katar’daki lansmanının sadece bir başlangıç olduğunu söyledi. OMODA 5’in gelecekte Katar’daki ve Orta Doğu’daki tüm ülke ve bölgelerdeki kullanıcılara yeni bir akıllı seyahat deneyimi sağlayacağını da ifade etti. OMODA serisinin ilk küresel modeli 2022 FIFA Dünya Kupası sırasında Katar’da sahneye çıktı. Türkiye, OMODA 5 modelinin sunulduğu ilk pazar olacak. 7 Kasım 2022’de bu modelin Türkiye yollarında teste çıktığını gördüm.

İsteyenler buraya tıklayarak videosunu izleyebilir.

OMODA 5, güç-aktarma sistemleri açısından da tatmin edici bir performans vaat ediyor. OMODA 5, başarısını kanıtlamış 1.6 TGDI motorla 195 HP güç ve 290 Nm maksimum tork kullanıma sunuyor. Motor, BMW X1 ile aynı olmak üzere Getrag 7DCT şanzıman ile birlikte çalışıyor. 1.6 TGDI ve 7DCT kombinasyonu ile OMODA 5, 0-100 km/s hızlanmasını sadece 8 saniyede tamamlayarak etkileyici bir performans sunuyor.

Özgün görünümünün yanı sıra OMODA 5, gelişmiş teknolojilerle donatılıyor. 10,25 inçlik bütünleşik formatlı ekranı, 17 işlevli yeni nesil 4.0 ADAS sistemi ve 64 renkli ortam aydınlatması ile donatılan kabin, geleceğin teknolojilerini modaya uygun bir tarz ile sunuyor. 4.0 ADAS sistemi de dahil olmak üzere OMODA 5, teknolojisi iddialı görünüyor. OMODA 5, uyarlanabilir hız sabitleme sistemi (ACC), şeritte takip yardımcısı, otonom acil durum freni ve diğer özellikler dışında ilk kez sürücü izleme sistemi (DMS) ile donatılmış.

Chery markasının Türkiye’de nasıl bir satış tablosunu oluşturacağını, kimin/kimlerin satacağını, satış sonrasının ne olacağını bilmiyorum. Şu anda iki tane internet sitesi var ve kafalar burada bile karışıyor.

Türkiye’de bu modelin dışında Tiggo 8 Pro ve Tiggo 7 Pro SUV seçenekleri de satışa sunulacak gibi görünüyor. Yurtdışı fiyatlarına baktığım zaman Tiggo 8 Pro’nun 600 bin TL’ye satıldığını görüyorum. Genel olarak fiyatlar 17 bin dolar ile 22 bin dolar arasında. Bu fiyatlara baktığım zaman Türkiye’de 750 bin TL’den başlayan bir seçenek olması mümkün görünüyor.

OMODA 5 için iddia edilen fiyatlarsa oldukça iyi görünüyor. Çin’in önce gelen otomotiv yayınlarından bazılarında bu modelin fiyatının 14 bin dolar ile 19 bin dolar arasında olduğu belirtiliyor. Eğer bu fiyatlar doğru çıkarsa OMODA 5 iddialı görünen tasarımının yanına 600-650 bin TL gibi bir başlangıç fiyatını ekleyebilir. Bu hesaplamalar tamamen kabaca yapıldı, bunu aklınızdan lütfen çıkarmayın.

Otomobil satışlarında 16’ncı sırada yer alan Ford bu durumdan kurtulmak için neler planlıyor?

Araba Habercisi Kasım 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Chery OMODA 5 fiyat listesi.

Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 45. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 45. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Chery OMODA 5 fiyat listesi.

Chery OMODA 5 fiyat listesi

Chery OMODA 5 fiyat listesi

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba