219 bin TL fiyat etiketiyle Türkiye’de satışa sunulan Citroen Ami modelinden kaç adet satmayı planlıyorlar?

Citroen Ami Fiyat Listesi 2022.
Citroen Ami Fiyat Listesi 2022.

219 bin TL fiyat etiketiyle satışa sunulan Citroen Ami modelinden kaç adet satmayı planlıyorlar? Citroen Ami Fiyat Listesi 2022.

Instagram Hesabım

Mobilite dünyasının her alanına değen ve herkesin erişimine uygun ulaşımı sunmak için çalışan Citroen, Aralık 2021 yılı sonundan bu yana kurumsal müşterilerine satışını gerçekleştirdiği %100 elektrikli aracı Ami’yi şimdi son tüketici ile buluşturuyor. Citroen’in yeni şehir içi mobilite çözümü Ami, Türkiye yollarına 219.000 TL’lik fiyatı ile satışa çıktı.

Ami’nin her yaştan kullanıcı için bambaşka bir deneyim sunduğunu vurgulayan Citroen Türkiye Genel Müdürü Selen Alkım, “Geçtiğimiz yıl Aralık ayından bu yana 400 adet kurumsal satış gerçekleştirdik. Perakendede ise hali hazırda 300’den fazla müşteri aracı almak için ön talep oluşturdu. Bu sene içerisinde tedariğe bağlı olarak parekende kanalında 500 adet civarında satış öngörüyoruz. Online kanallar üzerinden satışını gerçekleştirdiğimiz %100 elektrikli mobilite çözümümüz Ami’nin, ilk yılında önemli bir başarı elde ederek yaklaşık 1000 adet seviyelerinde toplam satışa ulaşmasını hedefliyoruz” dedi.

Yenilenen Citroen C5 Aircross gelecek hafta Türkiye’de satışa sunuluyor! İşte resmi olarak açıklanan fiyatlar!

Araba Habercisi Haziran 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Haziran 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 41. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 41. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Citroen Ami Fiyat Listesi 2022.

Citroen Ami Fiyat Listesi 2022.

Citroen Ami Fiyat Listesi 2022.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

0 km araba kampanyaları Nisan 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba