Yenilenen Citroen C5 Aircross gelecek hafta Türkiye’de satışa sunuluyor! İşte resmi olarak açıklanan fiyatlar!

Yeni C5 Aircross fiyat listesi.
Yeni C5 Aircross fiyat listesi.

Yenilenen Citroen C5 Aircross gelecek hafta Türkiye’de satışa sunuluyor! İşte resmi olarak açıklanan fiyatlar! Yeni C5 Aircross fiyat listesi.

Instagram Hesabım

Yenilenen Citroen C5 Aircross SUV, modern ve dinamik tasarımıyla daha güçlü ve özgün bir duruş kazanırken, konfor ve modülerlik açısından dikkat çekiyor. Aracı rakiplerinden ayıran Citroen Advanced Comfort süspansiyon, Citroen Advanced Comfort koltuklar dikkat çekiyor. Geniş iç hacim ve iddialı modülerlik dışında Otoyol Sürüş Asistanı gibi sürüş destek teknolojilerinden oluşan kombinasyon, her yolculuğu sakin ve rahatlatıcı bir deneyime dönüştürüyor.

Bununla birlikte Citroen’e özel Progressive Hydraulic Cushions süspansiyonlar, yoldaki bozuklukları başarılı bir şekilde absorbe ederken, yolcuların başarılı bir konfor düzeyi ile seyahat etmelerini sağlıyor. Yeni C5 Aircross SUV, segmentte kızaklı, yatırılabilir ve geri çekilebilir üç adet bağımsız arka koltuk sunan tek SUV olarak farkını ortaya koyuyor. Bu gelişmiş modülerlik seviyesini 580 litre ile 720 litre arasında olan sınıfının en geniş bagaj hacmi tamamlıyor.

Yenilenen C5 Aircross modelinde araçta daha önce görev yapan motor seçenekleri yer alıyor. Gelecek hafta satışına başlanacak olan aracın fiyatı 869 bin TL ile 959 bin TL arasında değişiyor.

İkinci el otomobil pazarında en çok hangi modeller tercih ediliyor? İstanbul’un favori modeli Fiat Egea!

Araba Habercisi Haziran 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Haziran 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 41. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 41. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Yeni C5 Aircross fiyat listesi.

Yeni C5 Aircross fiyat listesi.

Yeni C5 Aircross fiyat listesi.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba