Citroen C3 Aircross’a Yeni Bir Donanım Eklendi!

Citroen C3 Aircross Yeni Donanım.
Citroen C3 Aircross Yeni Donanım.

Citroen C3 Aircross Yeni Donanım, 2020 Citroen C3 Aircross, 2020 C Serisi Donanımı C3, Citroen C3’e yeni donanım geldi, Citroen C3 Aircross yorumları. 2017 yılında ilk tanıtılmasının ardından oldukça ilgi gören Citroen’in B sınıfı küçük SUV modeli C3 Aircross için özel bir donanım seviyesi tanıtıldı. Özgün tasarımı rakiplerinden C3 Aircross’u ayırırken sunduğu 12 farklı sürüş destek sistemiyle de kullanıcılarının hayatını kolaylaştırıyor. Citroen C3 Aircross Yeni Donanım.

Araba Dergileri, Araba Dergisi, Araba Habercisi Dergisi.

Youtube.com/msemedya

[irp posts=”10435″ name=”Turkcell Dergilik’te Araba Habercisi Aralık Sayısını Okudunuz mu?”]

Kendi sınıfında önemli bir oyuncu olan C3 Aircross Avrupa’da 250.000 adetten fazla satarak Citroen’in en çok satan ikinci modeli olmayı başardı. Avrupa’da satılan C3 Aircross modellerinin %25’i çift renk tavan özelliğiyle tercih edildi. Sunduğu kişiselleştirilebilirlik özellikleriyle de öne çıkan C3 Aircross özellikle genç ailelerin gözdesi oldu.

Ford Otosan Aralık 2019 kampanyalarını açıkladı.

Citroen C3 Aircross’a eklenen yeni donanım seviyesi olan ‘C Serisi’ donanımı 2020’nin Şubat ayından itibaren tercih edilebilecek. Feel donanım seviyesi üzerine geliştirilen C Serisi donanımı özgün tasarım detayları barındırıyor.

C Serisi donanımında tasarımda ilk göze çarpan detaylar arasında far çevresinde ve yan aynalarda yer alan kırmızı detaylar öne çıkıyor. Siyah tavanı, 16 inçlik siyah jantları ve üç boyutlu C Serisi logosu da dikkat çekiyor. Renk seçenekleri de artan C3 Aircross modelinde Beyaz, Metalik Siyah, Metalik Gri ve Metalik Platin Gri renkleri tercih edilebiliyor.

İç tasarımında ise ferah bir tasarıma sahip olan 2020 Citroen C3 Aircross’un konsolunda kullanılan yumuşak dokulu plastik ve saten krom çerçeveye sahip havalandırmalar premium havayı artırıyor. Konforlu koltuklarını kırmızı şeritlerle özelleştiren C3 Aircross’da C Serisi logosu da koltuklarda yer alıyor. Feel donanım seviyesinde geliştirilen C Serisi’nde standart olarak otomatik klima, yağmur sensörü, geri görüş kamerası, Apple CarPlay ve Android Auto bağlantı özellikleri bulunuyor.

Citroen C3 Aircross’un motor kaputunun altında ise 1.2 litrelik PureTech benzinli 110 beygir güç üreten bir ünite yer alıyor. 6 ileri manuel şanzımana sahip olan bu motor seçeneğinde start&stop sistemi de yer alıyor.

Citroen C3 Aircross Türkiye satış fiyatları için tıklayınız.

Citroen C3 Aircross Yeni Donanım.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba