Ferrari F8 Spider Tanıtıldı! Rüzgar Gibi Araba.

Ferrari F8 Spider Tanıtıldı.
Ferrari F8 Spider Tanıtıldı.

Ferrari F8 Spider Tanıtıldı, 2020 Ferrari F8 Spider, Yeni F8 Spider, Yeni Ferrari Modelleri, Yeni Ferrari F8 Spider, Ferrari F8 Spider Yorumları. Ferrari, ortadan motorlu yeni nesil modeli F8 Spider’ı tanıttı. F8 Spider, 1977 yılında çıkan 308 GTS modelinin mirası üzerinde yükseliyor. 488 Pista Spider modeline göre daha uysal olan F8 Spider, 488 Spider’a oranla oldukça sportif bir yapıda yer alıyor. Ferrari F8 Spider Tanıtıldı.

Araba Dergileri, Araba Dergisi, Araba Habercisi Dergisi.

Youtube.com/msemedya

[irp posts=”10435″ name=”Turkcell Dergilik’te Araba Habercisi Aralık Sayısını Okudunuz mu?”]

Modelin kalbinde çok özel bir V8 motor yer alıyor. Bu V8 motor, 2016, 2017, 2018 ve 2019 yıllarında art arda dört yıl boyunca ‘Uluslararası Yılın Motoru’ ödülünü aldı. Bu ödüllü 4.0 litrelik ünite 710 beygir güç ve 770 Nm tork üretiyor. 8.000 devir çevirebilen bu performans canavarı olan motor sayesinde Ferrari F8 Spider, 0-100 km/s hızlanmasını 2.9 saniyede tamamlıyor. 0-200 km/s hızlanması ise sadece 8.2 saniye sürüyor. Son hızı ise elektronik olarak 340 km/s olarak sınırlandırılmış durumda.

Nissan Qashqai Aralık Kampanyası çok iddialı!

Ferrari F8 Spider’ın dış tasarımında ise ön yüzünde yeni nesil Ferrari tasarım dilinin izlerini görüyoruz. Arka tasarımında ise geçmiş Ferrari modellerine atıfta bulunulmuş. Oldukça sportif bir tasarıma sahip olan F8 Spider’ın üstü açık yapısı hard top tavanla birlikte sunuluyor. 45 km/s hıza kadar 14 saniye içerisinde açılıp kapanabilen tavanıyla da dikkat çekiyor.

Yeni Peugeot 2008 Şubat’ta Türkiye’de Satılacak! Resmi Açıklama!

İç tasarımında ise geleneksel Ferrari konsol tasarımını koruyan F8 Spider, oldukça minimalist bir tasarıma sahip. Kokpit tasarımında alışılmış direksiyon yapısını koruyan F8 Spider’ın iç detaylarında bolca kullanılan karbon fiber malzeme yapısı öne çıkıyor. Orta konsolda multimedya ekranı alışıldığı gibi olmayan F8 Spider modelinde göstergelerde geleneksel devir göstergesinin her iki yanında dijital göstergeler yer alıyor. Ayrıca yolcu tarafında da 7 inçlik dokunmatik bir ekran yer alıyor.

2020 Opel Insignia Ne Zaman Satılıcak? Resmen Açıklandı.

Ferrari markasının en önemli özelliği olan sürüş dinamiği ve aerodinamik özelliklerde de F8 Spider ayrıcalık sunmayı başarıyor. Yerini aldığı 488 Spider’a oranla aerodinamik konusunda %10 oranında iyileştirme yapılmış durumda. Modelin sürüş dinamikleri ise hem aerodinamik özelliklerin geliştirilmesi hem de daha güçlü motor yapısıyla artırıldı.

Volkswagen Golf 8’de küçük dizel otomatik yok!

Ferrari F8 Spider Tanıtıldı.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba