2022’de Gösterge Panellerinin Hepsi 3 Boyutlu Olacak! Bildiğiniz Tüm Gösterge Panellerini Unutun!

Continental 3 Boyutlu Gösterge Paneli.
Continental ile 3D Yolculuk Deneyimi başlıyor.

3 Boyutlu Gösterge Paneli 2022, Continental 3 Boyutlu Gösterge Paneli, Continental ile 3D Yolculuk Deneyimi, Continental 3D gösterge tablosu.

Continental mühendisleri tarafından yeni nesil 3D ekranlar geliştirilmeye devam ediliyor. 3D teknolojisi, Continental’in araç içi kamerası ile sürücünün görüş alanını tespit ediyor. 3D teknolojiyle ekranda, üç boyutlu ölçekler, imleçler ve sürücünün görüş alanında bulunan dur işareti gibi nesneler rahatlıkla görülebiliyor. Continental 3 Boyutlu Gösterge Paneli. 3D gösterge tablosu. 3 Boyutlu Gösterge Paneli 2022.

Instagram Hesabım

Teknolojiyi lastiklerine kodlayan Continental, seri üretimine geçilen HMC Genesis GV80 model 3D teknolojili otostereoskopik ekranı piyasaya sürüyor. Bu teknolojiyle ekranda, üç boyutlu ölçekler, imleçler ve sürücünün görüş alanında bulunan dur işareti gibi nesneler rahatlıkla görülebilecek.

Continental, üç boyutlu uyarı sinyalini görmek için özel gözlük gerektirmeyen tasarımında, paralaks bariyer (izleyici için görüntüyü bölen eğik çizgiler) kullanıyor. Böylece gerçek nesnelere bakıldığında olduğu gibi hafif kaymış olan iki farklı görüntü sağ ve sol göze ulaşarak üç boyutlu bir görüntü oluşturuyor.

Continental İnsan-Makine Arayüzü İş Kolu Başkanı Dr. Frank Rabe, “Seri üretimine geçtiğimiz otostereoskopik 3D teknolojili ekranımızla, insan-makine etkileşimini yepyeni bir seviyeye taşıyor ve geleceğin bağlantılı kokpitinde sezgisel iletişimin temellerini atıyoruz. Aynı zamanda güvenlik ve konforu bir arada sunan bu tasarım ile yalın elektronik mimariden ödün vermemek için orta konsolda veya gösterge panelinde bulunan çeşitli ekranlara alanlar arası dağıtıcı çözümüzü entegre ediyoruz” dedi.

Açıklanan bilgilere göre Continental 3D gösterge panelleri piyasaya sürülmeye başlıyor. 2022 yılında araçların büyük bir bölümünde 3 Boyutlu Gösterge Paneli’nin kullanılması bekleniyor.

Ford Kuga Fiyatları Yeniden Değişti! Hibrit Ford Kuga 854 bin TL oldu! Dizel Otomatik Kuga Kaç Para?

Araba Habercisi Yaz 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi ikinci yılın altıncı sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 19. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz. Araba Habercisi Dergisi ayrıca Dijital basın dergilikte. 

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba