Yeni bir çağ için yeni kahramanlar lazım! Cupra markası 2022’ye kadar satacağı yeni modelleri tanıttı!

Cupra Yeni Modelleri Tanıttı.
Cupra Yeni Modelleri Tanıttı.

Yeni bir çağ için yeni kahramanlar lazım! Cupra markası 2022’e kadar satacağı yeni modelleri tanıttı! Cupra Yeni Modelleri Tanıttı.

Instagram Hesabım

CUPRA, sadece dört yıl önce kurulan markanın 2025 yılına kadar ürün yelpazesine katılacak olan üç yeni modelini açıkladı. 2025 yılına kadar CUPRA markasına üç yeni elektrikli model katılacak: CUPRA Terramar, CUPRA Tavascan ve CUPRA UrbanRebel.

CUPRA CEO’su Wayne Griffiths, “2025 yılına kadar piyasaya sürülecek olan CUPRA’nın yeni nesil kahramanlarının tüm yelpazesini gösterdik. Orta vadede, hedefimiz yılda 500.000 otomobil teslim etmek. Uluslararası genişlememizi yeni pazarlara ve yeni segmentlere girerek sürdüreceğiz.

CUPRA Terramar, geleneksel benzinli motorların yanı sıra tamamen elektrikli modda yaklaşık 62 mil (100 kilometre) sunan yeni nesil plug-in hibrit güç aktarma organları ile sunulacak.

CUPRA, 2025’te UrbanRebel’i pazara sunacak. Önden çekişli Urban Electric Car, duygusal, yüksek performanslı bir kentsel araç sunmak için Volkswagen Grubu’nun MEB Küçük platformunu kullanıyor.

CUPRA Tavascan: rüya gerçek oluyor. Otomobil, CUPRA’nın elektrikli vizyonunu yansıtıyor ve 2019 konsept otomobiline sadık kalacak.

Motorine zam geldi! İşte yeni fiyatlar! Dizel arabalar 100 kilometrede ortalama kaç para yakıyor?

Araba Habercisi Haziran 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Haziran 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 41. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 41. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Cupra Yeni Modelleri Tanıttı.

Cupra Yeni Modelleri Tanıttı.

Cupra Yeni Modelleri Tanıttı.

Araba Habercisi Dergisi Haziran 2022 Sayısı’nda neler var? Araba Dergileri Haziran 2022.

Cem Bölükbaşı hakkında fikrim.

Elektrikli E Serisi Mercedes EQE satışa sunuldu.

Makyajlanan Ford Focus gün sayıyor.

Hyundai Staria çok iddialı geldi.

Mercedes EQS modelinin özellikleri neler?

İyi bir otomobil arıyorsanız doğru yerdesiniz: Fiat Egea HB.

Honda Accord Volkswagen Passat’ın tahtını alır mı?

Heybetli, güçlü ve hibrit Sorento’yu test ettim.

Yeni Opel Grandland satışa sunuldu!

Elektrikli Subaru SUV Solterra geliyor!

Yeni Kia Sportage kompakt SUV’da çıtayı yükseltti.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba