Dacia Modelleri Techroad Donanımlarıyla Artık Daha Donanımlı Daha Güçlü ve Daha Yakışıklı!

Dacia Duster Techroad

Mart ayında Cenevre fuarında tanıtılan Dacia ailesinin yeni özel versiyonu Techroad paketi Nisan ayından itibaren yollarda olacak. Yeni Duster, Logan MCV Stepway ve Sandero Stepway modellerinde Techroad paket sunulacak. Bu özel seri için de iki renk seçeneği mevcut; Füzyon Kırmızı ve Antrasit Gri. Dacia Duster Techroad

Araba Dergisi, Otomobil Dergisi, Araba Test, Otomobil Test, Araba Yorum, Otomobil Yorum, Dacia Yorum, Dacia Duster Yorum, Yeni Dacia Duster

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Techroad paketinin dış tasarımında, yan profilde yer alan gri ve kırmızı detaylar göze çarpıyor. Ayrıca Stepway modellerinde 16 inçlik Flex Expression jantları, Duster’da ise 17 inçlik diamond jantlar bu versiyona özel olarak sunuluyor.

İç tasarımda ise koltuklarda gri ve kırmızı detaylara ek olarak Stepway ve Duster logolarının yer alması dikkat çekiyor. Havalandırmalarda, vites kenarında ve kapı içlerinde yer alan kırmızı detaylar da Techroad paketi farklılaştıran önemli detaylar olarak öne çıkıyor.

Tasarımsal farklılıkların yan ısıra Logan MCV Stepway ve Sandero Stepway modellerinde donanımsal olarak da sunduklarıyla da Techroad paketi göz dolduruyor. Standart versiyonuna ek olarak navigasyon sistemi, Apple CarPlay, Android Auto, Bluetooth, arka park sensörleri, hız sabitleyici ve hız limitleyici donanımları sunuluyor.

Duster modelinde ise Techroad paketi standart donanıma ek olarak, anahtarsız giriş, kör nokta uyarı sistemi, çevre görüş kamerası, dijital klima, arka park sensörleri ve navigasyonlu Apple CarPlay ve Android Auto uyumlu medya sistemi yer alıyor.

[irp posts=”3424″ name=”Ford’un Ecosport ile Kuga Arasına Konumlandıracağı Yeni Model Geldi! Hoş Geldin Hibrit Puma!”]

Dacia Duster Techroad

Araba Habercisi Dergisi

Artık Euro 4 Motorlu Dizellerin Trafiğe Çıkışı Almanya’nın Stuttgart Kentinde YASAK!

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba