Küçük HB sınıfında İspanyol esintileri! Yenilenen Seat Ibiza modelinde test verilerim nasıl çıktı?

2022 Seat Ibiza Test Araba Habercisi.
2022 Seat Ibiza Test Araba Habercisi.

Küçük HB sınıfında İspanyol esintileri! Yenilenen Seat Ibiza modelinde test verilerim nasıl çıktı? 2022 Seat Ibiza Test Araba Habercisi.

INSTAGRAM HESABIM

Yeni Ibiza 200 Nm tork ve 4,8 lt’lik ortalama yakıt tüketimine sahip. 0’dan 100 km/s’e 10,3 saniyede çıkan otomobil maksimum 195 km/s hıza ulaşabiliyor. İlk etapta ülkemizde Style donanım seviyesinde ve 7 ileri DSG otomatik şanzımanla sunulan Yeni Ibiza’nın manuel şanzımanlı seçeneği de satışta. 1.0 Evo 80 HP motor seçeneğine sahip olan manuel Ibiza iddialı olabilir.

Araçta daha fazla görüş ve daha düşük enerji tüketimi sağlayan LED teknolojisi standart olarak sunuluyor. EcoLED ve Mercekli Full LED olarak iki farklı seçeneği bulunan ön far teknolojisi aracın dış görünümünün en önemli parçalarından biri olarak öne çıkıyor. Alüminyum alaşımlı yeni jant tasarımları aracın dinamik ve sportif duruşunu vurguluyor. Arkada el yazısı ile yazılan model logosu; ön kısmı mat ve kenarlarında parlak yeni iki farklı tonda krom kaplamalı yeni marka logosu hem ön hem de arkada araca şık bir son dokunuş katıyor. Yeni SEAT Ibiza’da yapılan değişiklikler, renk yelpazesinde de devam ediyor. Safir Mavi ve Asfalt Mavi renk seçenekleri ilk defa modelde yeni sunulan renkler olarak öne çıkıyor.

2022 Seat Ibiza Test Araba Habercisi.

Yeni malzemeler, teknolojiler ve aydınlatma sistemleri daha yüksek bir kalite algısı oluşturuyor. Yeni bilgi-eğlence sistemi, yeni iç tasarımın en önemli noktalarından biri olarak yer alıyor. Sürücünün göz hizasında yer alan yükseltilmiş ekran, artık daha ergonomik bir pozisyonda konumlanıyor. Yüzde 20’den daha fazla büyüyen dokunmatik ekran standart olarak 8,25 inç genişliğinde; opsiyonel olarak ise 9,2 inç genişliğinde alınabiliyor. Markanın diğer modellerinden de bilinen 10,25 inç Dijital Gösterge Paneli de yeni SEAT Ibiza’daki teknolojik yenilikler arasında yer alıyor.

Yeni çok işlevli Nappa deri direksiyon simidiyle tamamlanan yumuşak ön göğüs, tasarımı tamamlıyor. Yeni döşeme seçenekleri ise iç mekana daha özel bir hava katıyor. Sürücü ve yolcu tarafı için yeniden tasarlanmış havalandırma ızgaraları, seçilen donanıma bağlı olarak farklı renkte sunuluyor. FR donanımında Kırmızı, Xcellence donanımında Mor ve Style donanımında ise Gri renkte olan havalandırma ızgaraları; aynı zamanda FR ve Xcellence donanımında LED ambiyans aydınlatmasına sahip.

2022 Seat Ibiza Test Araba Habercisi.

Seat Ibiza test verileri. 

2022 Seat Ibiza Test Araba Habercisi.

Motor: 1.5 lt

Motor Hacmi: 1498 cc

Maksimum Güç: 150 HP

Maksimum Tork: 250 Nm

Performans Verileri 0-100 km/s: 8.1 sn Test 8.8 sn

Maksimum Hız: 216 km/s

Karma tüketim: 6.4 lt Test: 7.0 lt

100-0 km/s fren: 38 metre

Fiyat 650.000 TL (24 Ekim 2022)

2022 Seat Ibiza Test Araba Habercisi.

2022 Seat Ibiza Test Araba Habercisi.

Araba Habercisi Ekim 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Ekim 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 44. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 44. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

2022 Seat Ibiza Test Araba Habercisi.

Onu kullanmak otomobil tutkunlarının nefesini kesecek! Cupra Formentor VZ test sonuçlarım nasıl?

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba