Efsane Spring Geri Döndü! Ama bu kez çok farklı

Dacia Spring, Elektrikli Dacia Spring, Dacia Spring elektrikli showcar tanıtıldı, Elektrikli Dacia Spring Tanıtıldı, Dacia Spring Menzil.

Elektrikli araçlar arasına Dacia Spring katıldı. Renault’nun efsane modeli Spring geri döndü ama bu kez çok farklı. Dacia Spring elektrikli showcar tanıtıldı.

Youtube Kanalımız

Dacia, Spring modeli ile tarihinde yeni bir sayfa açıyor. Dacia Spring, markanın %100 elektrikli ilk modelini simgeliyor. Dacia Spring elektrikli showcar ile elektrikli otomobil ulaşılabilir hale geliyor. Çünkü Dacia yönetimi daha önce yaptıkları açıklamalarda bildik elektrikli araçlara göre yüzde 30’a varan şekilde ucuz olacaklarını söylemişlerdi.

Yeni Ford Kuga Avrupa’da Kaç Paradan Satışa Sunuldu!

Dacia Spring, Avrupa’nın en ulaşılabilir %100 elektrikli otomobilini simgeliyor. Dacia ürün gamının ilk 4 kişilik şehir otomobili. Yeni mobilite hizmetleri ve bireysel müşteriler için ideal bir çözüm.

Dacia Spring’in hafif ve kompakt seri üretim versiyonu, yaklaşık 200 km sürüş menziline (WLTP) sahip. Model, çok yönlülük garantisi sayesinde sorunsuz bir şehir içi ve şehirler arası kullanım imkanı sunuyor. Dacia Spring 2021’de satışa sunulacak.

Dacia Spring elektrikli showcar, alışkanlıkları değiştiren bir elektrikli bir şehir otomobili. İddialı görünümü ve küçültülmüş ebatları, aracı günlük kullanıma yönelik ideal bir araç yapıyor.

Model, Avrupa’nın en büyük elektrikli otomobil araç paylaşım filolarından birine sahip Renault Grubu’nun da etkin olduğu pazara seri üretim versiyonu ile de giriş yapacak (7.800 adet ZOE, Kangoo Z.E. Ve Twizy).

[irp posts=”16289″ name=”Araba Habercisi Nisan 2020 Sayısı Çıktı! Araba Habercisi Nisan Sayısında Neler Var?”]

Dacia Spring elektrikli showcar tanıtıldı.

Dacia Spring elektrikli showcar tanıtıldı.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba