Yeni Volkswagen Kompakt SUV’un Özellikleri Neler?

Volkswagen ID4, Elektrikli Volkswagen SUV ID4, VW ID4 Elektrikli SUV, Elektrikli Volkswagen Modelleri, Volkswagen ID4 Elektrikli SUV Tanıtıldı.

Volkswagen ID4 Elektrikli SUV Tanıtıldı. Kompakt HB Volkswagen ID3’ün ardından bu SUV model çok daha iddialı görünüyor.

Youtube Kanalımız

Volkswagen ilk elektrikli SUV modeli ID.4’ün tanıtımını gerçekleştirdi.

Volkswagen’in tamamen elektrikli ilk kompakt SUV’u tanıtıldı. ID4 ne zaman satılacak?

ID.4, kompakt SUV kategorisinde, çevreye zarar vermeden üretilip kullanılacak ilk model olacak. Modüler elektrik platformu (MEB) temelinde geliştirilen ID.4’ün 2020 yılında Avrupa’da satışa sunulması hedefleniyor.

Efsane Spring Geri Döndü! Ama bu kez çok farklı

ID.4’ün aerodinamik bakımdan rafine dış hatları MEB’in devrim niteliğindeki mimarisine başarılı bir zemin hazırlamış. Uzun bir aks mesafesine sahip otomobilin iç mekanı oldukça geniş bir alan sunuyor. ID.4 elektrikli dört tekerlekten çekişli sürüş seçeneğiyle dikkat çekerken, yüksek voltajlı bataryası ve mükemmel aerodinamiği sayesinde 500 kilometreye kadar (WLTP) sürüş menzili sunabiliyor.

Önümüzdeki birkaç yıl içinde, elektrikli mobilitede dünya lideri olmayı hedefleyen Volkswagen, bu amaçla 11 milyar Euro yatırım yaparak, 2025 yılına kadar 1,5 milyon elektrikli araç üretmeyi planlıyor.

Bu hedef doğrultusunda, elektrikli araç üretim tesisine dönüştürülen Zwickau fabrikası, 2021’den itibaren yılda 330 bin’e kadar elektrikli araç üretecek. Bu da söz konusu tesisi Avrupa’nın en büyük ve en verimli elektrikli otomobil fabrikası haline getirecek.

[irp posts=”16289″ name=”Araba Habercisi Nisan 2020 Sayısı Çıktı! Araba Habercisi Nisan Sayısında Neler Var?”]

Volkswagen ID4 Elektrikli SUV Tanıtıldı.

Volkswagen ID4 Elektrikli SUV Tanıtıldı.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba