Akaryakıt fiyatlarına meydan okuyan uygun fiyatlı araba Türkiye’de! Daha ucuzları da gelecek!

Dacia Spring Fiyat Listesi Temmuz 2023
Dacia Spring Fiyat Listesi Temmuz 2023

Akaryakıt fiyatlarına meydan okuyan ucuz araba Türkiye’de! Daha ucuzları da satılmaya başlayacak! Dacia Spring Fiyat Listesi Temmuz 2023.

Türkiye’nin en ulaşılabilir elektrikli modeli Yeni Dacia Spring, 875.000 TL’lik lansmana özel fiyatıyla Türkiye’de satışa sunuldu. Benzinin litresi 26,24 TL, motorinin litresi 24,81 TL, otogazın litresi 11,36 TL, elektriğin kW’si 1,47 TL ile 2,22 TL arasında değişiyor. Bana da kafasını kullananlar için ne duruyorsun, helva yapsana demek düşüyor. Elbette bu elektrik fiyatı ev, otopark, site, iş yeri vs gibi yerlerde ev elektriğinden otomobilini şarj edebilme şansına sahip olanlar için geçerli. Böyle bir şansa sahip olanlar kilometrede 25 kuruş tüketimle dolaşabiliyor.

Avrupa’da elektrikli otomobil sahipliğinin yaygınlaşmasında önemli rol oynayan Yeni Dacia Spring, erişilebilir %100 elektrikli deneyimini, lansman ayına özel ilk bakım hediyesiyle Türkiye’de kullanıcılarla buluşturuyor. Dacia’nın “güçlü ve maceracı” imajını daha da ileriye taşıyan yeni Extreme donanım seviyesiyle satışa sunulan Yeni Dacia Spring, yeni ELECTRIC 65 motoru, lansmana özel “Arduvaz Mavi” renk seçeneği ve donanıma özel tasarım öğeleriyle sürüş keyfini üst seviyeye taşıyor.

Yeni Dacia Spring, ELECTRIC 65 motoruyla yüksek performans, sürüş keyfi ve çok yönlülük arayan müşterilerin ihtiyaçlarını karşılıyor. 65 hp/48 kW güce sahip olan Yeni Spring Extreme ELECTRIC 65, yüksek tekerlek torku ile hem şehirde hem de otoyollarda dinamik bir hızlanma sağlıyor. 0’dan 50 km/s hıza 3,9 saniyede ulaşan Spring Extreme ELECTRIC 65 motor, WLTP karma döngüsünde 220 km ve WLTP Şehir içi döngüsünde 310 km menzil yol alabiliyor. Günlük 30 km (Avrupa ortalaması) ve tam şarj ile bir haftadan daha uzun bir süre şehir içi yolculuk yapılabiliyor. Yeni Dacia Spring opsiyonel sunulan kablo ile ev tipi priz, duvar tipi şarj cihazı (Wallbox) veya bir saatten az bir sürede %80’e kadar hızlı bir şarj için DC hızlı şarj istasyonu kullanılarak şarj edilebiliyor.

Bu arada Dacia Spring 875 bin TL etiketle satışa sunulurken, yılın son çeyreğinde ondan daha uygun fiyatlı elektrikli araçların Türkiye yolculuğunun başlayacağını da söylemem gerekiyor.

Volvo ile Fiat’ın ÖTV’si eşitlendi! Yerli Üretim daha fazla zamlandı! Otomobil piyasasında yeni dönem!

Araba Habercisi Yaz 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Yaz 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimiz bundan sonra bedava indirerek, okunabiliyor.

Araba Habercisi Dergisi 53. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 53. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Dergimizi bağlantılardan da görebileceğiniz gibi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 53. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

ARABA HABERCİSİ YAZ 2023 SAYISINI İNDİR

Dacia Spring Fiyat Listesi Temmuz 2023.

Dacia Spring Fiyat Listesi Temmuz 2023

Dacia Spring Fiyat Listesi Temmuz 2023.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba