Daimler Üçüncü Çeyrekte Karını Yüzde 8 Artırdı 2,69 Milyar Euro Karda Olduklarını Açıkladı!

Daimler 2019 Kar Rakamları Nasıl
Daimler 2019 Kar Rakamları Nasıl

Otomotivde pazarlamayı iyi yapan kazanıyor, yapamayan net bir şekilde kaybediyor. Bunun en önemli örneklerinden biri Daimler oldu. Mercedes Benz satışları istendiği gibi gitmemesine rağmen Daimler, karını yüzde 8 artırdı. Üçüncü çeyrek sonunda Daimler 2.69 Milyar Euro kar rakamı açıkladı. Daimler 2019 Kar Rakamları Nasıl?

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

Mitsubishi Tokyo Motor Show 2019’da MI-TECH CONCEPT Elektrikli SUV Aracını Tanıttı!

Marka yönetimlerine çok iş düştüğü bir dönemde geçiyoruz. Hem çevre normlarını karşılamak zorundalar, hem elektrikli ve otonom yarışında olmak zorundalar hem de kar etmeleri gerekiyor. İşte burada pazarlamasını iyi yapan kazanıyor, pazarlamasını yapamayan çöküşe doğru ilerliyor.

Bu konuda en önemli örneklerden biri Daimler. Pazarlama konusunda her zaman başarılı bulduğum Daimler, Mercedes Benz satışları istendiği gibi gitmemesine rağmen üçüncü çeyrek sonunda karını yüzde 8 artırdığını açıkladı. Açıklanan kar rakamı ise 2,69 Milyar Euro. Bazı markaların imrenerek baktığı bu rakamlar pazarlamanın gücünü net bir şekilde ortaya koyuyor.

[irp posts=”7864″ name=”Araba Habercisi Dergisi Ekim Sayısı Çıktı! Teknoloji Dergisi GoToTechno Hediyeli!”]

Daimler 2019 Kar Rakamları Nasıl? Araba Habercisi Dergisi.

Makyajlı Opel Astra 21 Araçla Yarıştı 3.3 Litrelik Tüketim Sonucuyla Hepsini Geride Bıraktı!

Bu tip testlere bayılıyorum. İleri ve güvenli sürüş okulum Murat Tosun Akademi adını Türkiye’de firmalar için bu şekilde birçok test yaptım. Gerçek tüketim değerlerini tespit etmek için on binlerce kilometre yol yaptım. Bu testlerin bir benzeri olan ama rakipleri ile yarış yapılan tüketim testini de Allah bana ömür verirse Türkiye’de yapacağım. Neyse konumuz bu değil ?

İngiltere’de yapılan bir testte makyajlı Opel Astra ülkemize gelmeden çok önemli bir unvanın sahibi oldu. 21 araçla 250 km uzunluğunda gerçek yol şartlarında tüketim testine çıkan Opel Astra hepsinden iyi sonuç elde etti. 3.3 litre gerçek tüketim sonucuna imza atan Opel Astra tüm rakiplerinden daha az tüketerek adını zirveye yazdırdı. Ülkemizde çok önemli bir kriter olan tüketim onun altın madalyası olarak şimdiden göğsüne takılmış oldu. Avrupa ülkelerinde satışa sunulan makyajlı Opel Astra, WLTP test formunun en iyisi unvanının sahibi olarak Türkiye’de satışa sunulacak.

YAZININ DEVAMI.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba