Tesla Model S’in Kapı Kolları Açılmadı Bir Kişi Feci Şekilde Yanarak Hayatını Kaybetti!

Tesla Model S Kapı Kolları Açılmadı
Tesla Model S Kapı Kolları Açılmadı

Tesla modelleri ile ilgili üzücü kaza haberleri gelmeye devam ediyor. Dünya basınında görülen haberlerde bu kez Tesla Model S‘in kapı kollarının bir kişinin ölümüne neden olduğu yazılmaya başladı. Tesla Model S Kapı Kolları Açılmadı.

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

Sonra Neden Japonlar Dayanıklı! Japonya’da Ar-Ge’ye En Çok Araba Markaları Bütçe Ayırdı!

Bu durum gerçekten çok üzücü. Tüm dünya basınında bu haber konuşuluyor ve bana göre konuşulmaya hiç ara vermeden devam edilmeli. Tesla Model S’in fütüristik kapı kolları bir kişinin arabanın içinde yanarak feci şekilde can verdiği söyleniyor.

Bilindiği gibi Tesla Model S’in kapı kolları anahtar yanına geldiği zaman dışarı doğru çıkıyor ve kullanılabilir duruma geliyor.

Tesla Model S’de Hayatını Nasıl Kaybetti?

Tesla Model S’in kapı kollarının açılmaması dünya basınında yazılanlara göre bir kişinin ölümüne neden oldu. 48 yaşındaki anestezi uzmanı olan Omar Awan, Şubat ayında Tesla Model S ile kaza yaptı. Bu kazanın ardından yine dünya basınında yazılanlara göre vücudunda tek bir yaralanma bile olmayan Awan, araç alev alında feci şekilde yanarak can verdi. Kazanın olduğu yere gelen bir polis memuru Tesla Model S’in kapı kolları dışarı doğru açılmadığı ve kullanılabilir olmadığı için kapıyı açamadı. Hızlı hareket edilmesi gereken bir durumda kapının açılmamasının bu olayın yaşanma nedeni olduğu söyleniyor. Üzücü olan kısım yangının saatlerce sürmesi lityum-iyon pillerin alevleri Omar Awan’ın tanınmayacak şekilde yanarak hayatını kaybetmesine neden oldu.

Tesla Model S’in kapı kolları ile bugüne kadar en çok karşılaşılan sıkıntı soğuk havalarda açılmaması ve kullanılmaz oluşuydu.

[irp posts=”8166″ name=”Araba Habercisi Dergisi Ekim Sayısı Çıktı! Teknoloji Dergisi GoToTechno Hediyeli! Dergilik’te!”]

Tesla Model S Kapı Kolları Açılmadı. Araba Habercisi Dergisi.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba