Mitsubishi Tokyo Motor Show 2019’da MI-TECH CONCEPT Elektrikli SUV Aracını Tanıttı!

Mitsubishi MI TECH CONCEPT Tokyo Fuarı
Mitsubishi MI TECH CONCEPT Tokyo Fuarı

Yeni elektrikli arabalar arasında bazıları gerçekten çok eğlenceli görünüyor. Bunlar arasına son katılan Tokyo Motor Show 2019’da tanıtılan Mitsubishi MI-TECH CONCEPT oldu. Mitsubishi MI TECH CONCEPT Tokyo Fuarı.

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

Sonra Neden Japonlar Dayanıklı! Japonya’da Ar-Ge’ye En Çok Araba Markaları Bütçe Ayırdı!

Tokyo Motor Show 2019’un en çok dikkat çeken yeniliklerinden biri Mitsubishi MI-TECH CONCEPT oldu. Bu aracın en çok dikkatimi çeken özelliklerinden biri ön camında yaşatacağı tecrübe oldu.  İnsan Makine Arabirimi (HMI) kullanılan ön cam yolda görmekte zorlandığımız detaylara ev sahipliği yapacak. Yani göremediğiniz bir engel ön cama yansıtılarak onu fark etmeniz sağlanacak. Müthiş bir özellik değil mi?

Dört tekerlekten çekiş sistemine sahip olan araç için Mitsubishi Motors yönetimi markanın genlerinde olan offroad karakterini bir adım daha ileriye taşıyacak diyorlar. Mitsubishi MI TECH CONCEPT’in elektrikli versiyonu olacağı gibi hibrit seçeneği de olacak. Mitsubishi Motors’un elektrikli araçlara geçişini simgeleyen bu SUV, Mitsubishi’nin genlerini bünyesinde barındıran dinamik ve eğlenceli görünümlü.

Alışkın olduklarımızdan çok daha yüksek bir tampon ve çamurluk tasarımına sahip olan aracın üstü açık ama istendiği zaman kapatılabiliyor. Keyif veren yapısı ile dikkat çekici bir yaşam alanının da kullanıldığı Mitsubishi MI TECH’in ön lastiklerinin dönüş kabiliyetinin alışkın olduklarımızdan çok fazla olduğu da belirtiliyor. Mitsubishi Motors, 2022 yılına kadar bu araçta dahil olmak üzere üç farklı SUV aracı satışa sunmayı planlıyor.

Mitsubishi MI TECH CONCEPT Tokyo Fuarı. Araba Habercisi Dergisi.

[irp posts=”7864″ name=”Araba Habercisi Dergisi Ekim Sayısı Çıktı! Teknoloji Dergisi GoToTechno Hediyeli!”]

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba