Depremin ardından otomotiv ve akaryakıt sektörünün bölgeye yardımları sürüyor!

Deprem Yardımları Otomotiv Akaryakıt Firmaları
Deprem Yardımları Otomotiv Akaryakıt Firmaları

6 Şubat günü Türkiye’nin 10 kentinde büyük yıkıma yol açan depremin ardından otomotiv ve akaryakıt sektörünün bölgeye yardımları sürüyor. Deprem Yardımları Otomotiv Akaryakıt Firmaları.

Petrol Ofisi yaptıklarımız boynumuzun borcu dedi, 5 milyon litre akaryakıtı AFAD’a sunmak üzere bölgeye kademeli olarak ücretsiz göndermeye başladı.

Opet 14 tanker akaryakıtı AFAD ve valiliklerin belirlediği noktalara gönderdi, 2 gezici akaryakıt istasyonu tedarik etti. Yardım malzemeleri taşıyan tırları da deprem bölgesine gönderdi.

Total giyim, gıda, hijyen malzemeleri taşıyan ihtiyaç kolilerini deprem bölgelerine göndermek için yardım noktalarına iletti.

Shell 5 milyonluk akaryakıt desteği, farklı yakıt tedarikleri ve temel ihtiyaç malzemeleri ile deprem bölgesinde.

BP kamu araçları, arama kurtarma ekipleri ve iş makinelerinin yakıt ihtiyaçlarının karşılanması için kurumlarla işbirliği içindeyiz, diğer acil ihtiyaçlar için de ilgini kurumlarla koordine halindeyiz dedi.

Hepsiemlak Barınma İhtiyacı Olan Depremzedeler ile Yuvasını Açan Hayırseverleri Buluşturuyor!

Otokoç AFAD ile deprem bölgesine karavan, araç, jenaratör, konteyner, ısıtıcı ve bunun gibi yardımların yanında İşitme Engelli insanlar için de destek sağlıyor.

Hyundai deprem nedeniyle zarar gören bölgeler için kurtarma ekipmanları ve temel ihtiyaçları kapsayan 10 milyon TL değerindeki desteği AFAD’a sağladı.

Chery’nin yaklaşık 100 bin dolarlık ısıtıcı, battaniye, kışlık yorgan, içme suyu, hazır yiyecek vb. dahil olmak üzere acil durum malzemesini içeren yardım TIR’ı deprem bölgesinde.

Continental arama kurtarma çalışmalarını ve acil ihtiyaçları sürekli takip ediyor ve gereken yardımları karşılıyor.

Sabancı (Mitsubishi, Lassa, Bridgestone) topluluğu deprem bölgesinde acil ihtiyaç malzemesi TIR’ları, barınma için 44 konaklama alanı, 10.000 kişiye gıda sağlayan seyyar mutfaklar, 600’den fazla jeneratör ve elektrik altyapısı, 200 kişilik arama kurtarma ekibi ve iş makineleri vb sağlıyor.

Sahte yardımseverlik ve bağış girişimlerine karşı dikkatli olun! Sahte bağış toplama girişimi nasıl anlaşılır?

Koç Topluluğu (Ford, Fiat) deprem bölgesinde faaliyet gösterdikleri birçok alandaki şirketleriyle öncelikli acil ihtiyaç olarak belirlenen elektrikli ısıtıcı, kıyafet, battaniye, lamba, ocak, piknik sobası, tıbbi yardım, karavan temel gıda, akaryakıt vb ile orada.

Anadolu Grubu (Kia, Isuzu, Garenta, ikinciyeni) deprem bölgesinde grup şirketleriyle birlikte destek olmaya devam ediyor.

Aygaz deprem bölgesinde en çok ihtiyaç duyulan şeylerden olan ısıtıcı ocak tüp gibi ürünlerle orada.

BP Castrol deprem bölgesi için 5 milyon dolarla birlikte, global ölçekte çalışanlarının bp vakfı aracılığıyla yapacakları yardım kadar ek yardım yapacak. Ayrıca akaryakıt ve madeni yağ tedarik edecek.

Borusan Grubu (BMW, MINI) deprem bölgesi için yardım tırları, iş makinesi ve enerji çözümleri tedariki sağlıyor. Ayrıca çalışanlardan oluşan gönüllülerle bölge halkıyla birlikteler.

Çocuklara deprem nasıl anlatılmalı? Bilgilendirmek isterken çocuklarda kaygı oluşturabilirsiniz!

Tofaş deprem bölgesinde şirket ve çalışanlar tarafından toplanan yardımları tırlarla bölgeye ulaştırdı.
Çalışanlar ve bayilerle afet bölgesine yardım göndermek için çalışmaya devam ediyorlar.

Aytemiz deprem bölgesinde tüm araçları akaryakıt sevkiyatı için hareket halinde. Bölge halkının ısınma ve aydınlatma ihtiyacına yönelik yakıt ikmali ve acil ihtiyaç desteği sağlıyor.

Doğuş Grubu (Volkswagen, Seat, Audi, Skoda) deprem bölgesinde 13 Tüvtürk istasyonunu, yetkili satıcıları barınma merkezi yaptı. Bu bölgelerde yemek servisi de yapılırken vinçli kamyon, excavator, kamyonlar, binek araçlar, acil ihtiyaçlar vb ile deprem bölgesinde.

Toyota Türkiye ve Lexus Türkiye bayileri, bayi çalışanları, ajansları ve ALJ Türkiye şirketleri çalışanlarının desteğiyle 20 milyon TL toplanarak, Ahbap Derneği’nin, afet bölgelerindeki barınma sorununa çare olmak üzere başlattığı Konteyner-Ev Projesi’ne dahil olundu.

Hyundai deprem bölgesine 10 milyon TL ihtiyaç ürünleri desteğinin ardından markanın Güney Kore’deki merkezi de 1.8 milyon dolar yardımda bulunuyor.

Mobil Telekomünikasyon Operatörleri Derneği açıklama yaptı!

Karsan deprem bölgesinde AFAD ile iletişim halinde acil ihtiyaçlar için yardımlarını sürdürüyor.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu TOSFED 34 kulübü, 4 yarış takımdan gelen 530 gönüllü, ve 230’dan fazla 4×4 araçla, özellikle köylere malzeme ulaştırmaya çalışıyor.

Honda deprem bölgesine jeneratör, konteyner ev diğer acil ihtiyaçlar için çalışmalarını ilk günden beri sürdürüyor.

Suzuki ve MG Türkiye temsilcisi Doğan Trend Otomotiv deprem bölgesine yardım için şubat sonu düzenlenmesi planlanan elektrikli araç lansmanını iptal etti ve tüm lansman bütçesini yardım için kullanma kararı aldı.

Kan bağışında bulunmak için bu koşullara dikkat! Kimler Kan Bağışında Bulunabilir?

Oyak Renault, Renault Grubu Türkiye deprem bölgesinde acil ihtiyaç maddelerinin temini ve dağıtımı için çalışıyor.

Çok geniş bir bölgeye yayılan depremin ilk saatlerinden itibaren; MAİS (Renault/Dacia) olarak civardaki tüm yetkili satıcılarımız ile koordinasyon halinde olmaya devam ediyoruz. Tüm paydaşlarımız, iş ortaklarımız ve ailelerinin barınma, ısınma, gıda, hijyen malzemeleri ve diğer tüm temel ihtiyaçları ile ilgili destek faaliyetlerimizi var gücümüzle sürdürüyoruz.

Peugeot deprem bölgesine destek için tüm önceliklerinin hassasiyetle afet bölgesine destek vermek olduğunu açıkladı ve Peugeot 408 lansmanını iptal etti.

Deprem Yardımları Otomotiv Akaryakıt Firmaları.

Deprem Yardımları Otomotiv Akaryakıt Firmaları
Deprem Yardımları Otomotiv Akaryakıt Firmaları

Deprem Yardımları Otomotiv Akaryakıt Firmaları.

YOUTUBE

Deprem Yardımları Otomotiv Akaryakıt Firmaları.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba