Dolu Yağışları Geliyor Arabalarımızı Bu Otomatik Tente Tehlikeden Koruyor

Dolu İçin Otomatik Araba Tentesi

Öncelikle şunu söylemem lazım bu reklam falan değil. Dolu yağışlarından neredeyse hepimiz etkilendik ve bu ürünün arabalarımızı dolu yağışından koruyabileceğini düşündüğüm için paylaşıyorum. Dolu İçin Otomatik Araba Tentesi

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Dolu, kar yağışları, güneş ışıkları otomobillerimiz için önemli sıkıntıları beraberinde getiriyor. Bu otomatik araba tentesi ile yağışların ve sert güneş ışıklarının arabalarımıza vereceği zarardan kurtulabileceğimizi düşünüyorum.

Araçlarını dolu ve kar yağışları ile güneş yanıklarına karşı koruyan otomatik araba tenteleri online alışveriş sitelerinde araç sahiplerini bekliyor. Araçlarını kar ve dolu yağışları ile güneş yakınları gibi dış etmenlere karşı etkin koruma altına almak isteyenleri tercihi olan ve son teknoloji özelliklerle donatılmış araç tenteleri hemen hemen her alışveriş internet sitesinde satışa sunuluyor. Kar ve dolu yağışı, güneş yanığı ve aracın üstüne düşerek hasara sebep olabilecek her türlü maddeye karşı etkin koruma sağlayan otomatik araç tenteleri online platformlarda n11.com’da da satışa sunuluyor.

Kablosuz uzaktan kumanda ile kurulumu yapılıyor

Kablosuz uzaktan kumanda ile kurulumu gerçekleştirilen tenteler 8 saniyede açma kapama ve 30 saniyede kurulum ile zaman kaybettirmeden kolaylıkla kuruluyor ve dış etkenlerin oluşturacağı hasara karşı koruma sağlıyor. Ayaklı ve çadıra dönüşebilen versiyonları da bulunan araç tentelerini plaj ya da kampta da rahatlıkla kullanmak mümkün hale geliyor. Gönderilen haber bülteninde bu ürünün fiyatına yer verilmemiş. Alışveriş sitesine girip baktığım zaman ürünün fiyatını bulma konusunda da sıkıntı yaşadım. Ama aklınızda böyle bir ürün olduğu olsun.

[irp posts=”2836″ name=”Araba Habercisi Dergisi Şubat 2019 Sayısı Turkcell Dergilik’te Yayında!”]

Dolu İçin Otomatik Araba Tentesi

Araba Habercisi Murat Tosun

Araba Habercisi Dergisi Şubat 2019 Sayısı Turkcell Dergilik’te Vodafone Dergilik’te Yayında!

Dolu İçin Otomatik Araba Tentesi, Doludan Korunma Yolları, Dolu Yağışından Korunma, Doluya Karşı Araba Koruma, Dolu Koruması, Araba Habercisi Dergisi, Araba Haberleri, Otomobil Haberleri

 

Dolu İçin Otomatik Araba Tentesi, Doludan Korunma Yolları, Dolu Yağışından Korunma, Doluya Karşı Araba Koruma, Dolu Koruması, Araba Habercisi Dergisi, Araba Haberleri, Otomobil Haberleri
Dolu İçin Otomatik Araba Tentesi

Otomobil gazeteciliğinin usta isimlerinden Murat Tosun‘un kurduğu şirkette ve yine onun yönetiminde yayın hayatına başlayan Araba Habercisi Dergisi Şubat 2019 Sayısı Çıktı. Araba Habercisi Dergisi Turkcell Dergilik‘te, Vodafone Dergilik’te, dmags Dergilik’te ve basılı versiyonuyla sadece abonelerinde ve özel sergi alanlarında. Türkiye’nin en fazla araba test eden pilotu Murat Tosun‘un yaptığı testler de dergide yer alıyor.

MSE Medya Grubu dergilerinden biri olan Araba Habercisi Dergisi’nin her zaman olduğu gibi okuyucularına bir sürprizi de var. Araba Habercisi Dergisi, 40 sayfalık Teknoloji Dergisi GoToTechno’yu da okuyucularına hediye olarak veriyor. GoToTechno Teknoloji dergisi uzman ekip tarafından hazırlanan, herkes tarafından anlaşılan teknoloji haberlerini içeriyor.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba