Türkiye’de ne zaman satılacağı resmi olarak açıklandı! DS 9 Eylül ayında Türkiye Yollarına Çıkıyor!

DS 9 Eylül ayında geliyor.
DS 9 Eylül ayında geliyor.

Türkiye’de ne zaman satılacağı resmi olarak açıklandı! DS 9 Eylül ayında Türkiye Yollarına Çıkıyor! DS 9 Eylül ayında geliyor.

Instagram Hesabım

DS Automobiles, zarif sedan modeli DS 9’u Türkiye’de satışa sunmaya hazırlanıyor. Eylül ayında Türkiye yollarına çıkacak olan DS 9, sahip olduğu özelliklerle büyük sedan segmentine yepyeni bir soluk getirecek gibi görünüyor. DS Automobiles’e özgü tasarım detaylarının öne çıktığı model, başarılı bir aks mesafesi sunarken göz alıcı tasarımı, iç mekanda sahip olduğu iddialı konfor özellikleri ve yeni nesil teknolojileriyle dikkatleri üzerine çekiyor.

DS 9’un ön kısmı DS Automobiles’in güncel tasarım dilini sürdürürken, motor kaputu üzerinde yer alan DS Kılıcı ilk bakışta göze çarpan tasarım özellikleri arasında yer alıyor. Dış tasarımdaki Clous de Paris işlemeleri, DS Fenerleri ve gizli kapı kolları gibi sıra dışı tasarım detayları ise DS 9’un rakiplerinden ayrışmasını kolaylaştırıyor. Eğimli fastback tarzı tavan çizgisi DS 9’a sevilen bir karakter kazandırırken, bu tasarım modele aynı zamanda aerodinamik bir görünüm de katıyor.

DS 9 ayrıca, sahip olduğu boyutlarla hem sürücü hem de yolculara iç mekanda başarılı bir konfor alanı sunuyor. 4,93 metre uzunluğa, 1,93 metre genişliğe ve 1,46 metre yüksekliğe sahip olan DS 9, 2,9 metrelik aks mesafesiyle arka bölümdeki yolculara büyük bir alan sağlıyor. Modelin bu boyutları ayrıca, daha dinamik ve zarif bir tasarıma da olanak tanıyor.

DS 9’un dışındaki başarılı tasarımı iç mekanda da en ince ayrıntısına kadar özenle düşünülmüş detaylar ve konfor öğeleriyle devam ediyor. Nappa Deri kaplamalı orta konsol ve saat kayışı tasarımlı koltuk döşemeleri ile yüzeylere cömertçe uygulanan malzemelerin kalite seviyesi, Fransız lüks bilgi birikimini vurgularken, her ayrıntıya gösterilen özeni de tamamlıyor.

DS 9’un ön yaşam alanında, kristal montürlü kumanda ve dokunmatik kontroller, tavan döşemesini ve güneşlikleri kaplayan Alcantara göze çarpıyor. Kapı kolları ve el işçiliğiyle deri kaplanmış direksiyon simidi de konforu sürekli hissedilebilir hale getiriyor. DS 9’da bulunan ısıtmalı, soğutmalı ve masaj özellikli koltuklar ise baş dayanağıyla birlikte sunuluyor.. Modelde, prestijli bir sedanın sessiz konforunu bir Grand Touring Coupe’nin dinamikleriyle birleştiren ve her tekerleğin zemin bozukluklarındaki hareketinin bağımsız şekilde kontrol edilmesine olanak sağlayan DS ACTIVE SCAN SUSPENSION kamera destekli süspansiyon sistemi, yarı otonom sürüş imkanı sunan DS DRIVE ASSIST, park yeri tespiti de yapabilen otomatik park yardımcısı DS PARK PILOT gibi daha birçok üst seviye teknoloji yer alıyor.

Çarpıcı tasarımlı 2021 Kia K8 ne zaman satışa sunulacak?

Araba Habercisi Ağustos 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 31. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 31. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Araba Habercisi Dergisi Ağustos 2021 sayısı ayrıca diğer tüm sayılarıyla birlikte Dijital basın dergilikte. 

DS 9 Eylül ayında geliyor.

DS 9 Eylül ayında geliyor

DS Automobiles, zarif sedan modeli DS 9’u Türkiye’de satışa sunmaya hazırlanıyor. Eylül ayında Türkiye yollarına çıkacak olan DS 9, sahip olduğu özelliklerle büyük sedan segmentine yepyeni bir soluk getirecek gibi görünüyor.

DS 9 Eylül ayında geliyor.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

Chery Subat 2024 Araba Habercisi

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

Yeni Skoda Modelleri 2024 0 km

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba