DS Automobiles’in Nisan 2022 Kampanyası açıklandı! Sıfır faizle birlikte servis ile ilgili önemli şeyler var!

DS Automobiles Kampanya Nisan 2022.
DS Automobiles Kampanya Nisan 2022.

DS Automobiles’in Nisan 2022 Kampanyası açıklandı! Sıfır faizle birlikte servis ile ilgili önemli şeyler var! DS Automobiles Kampanya Nisan 2022.

Instagram Hesabım

DS Automobiles, premium segmentte kullandığı asil malzemeleri, yüksek konforu ve teknolojisi ile rakiplerinden ayrılan zarif modellerinin avantajlı satış koşullarını Nisan ayında da taçlandırmayı sürdürüyor açıklaması yapıldı.

DS Automobiles’in büyük sedan modeli DS 9, seçkin görünümü ve yenilikçi teknolojilere tek bir otomobilde sahip olmak isteyenler için 250 bin TL için 12 ay vadeli 0 faizli kredi seçeneği ve takas desteği imkânıyla dikkat çekiyor.

Ayrıca Nisan ayında DS 9 satın alan müşteriler, 3 yıl / 60 bin km servis sözleşmesine de sahip oluyorlar.

Nisan ayı boyunca geçerli olacak özel teklifler kapsamında; tasarımı, Fransız lüks bilgi birikimi ve teknolojisiyle premium SUV segmentinin dikkat çeken modellerinden DS 7 CROSSBACK modeli için ise 350 bin TL için 12 ay vadeli 0 faizli kredi seçeneği ve takas desteği imkânı sunuluyor. 300 BG güce sahip şarj edilebilir hibrit DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4X4 modeli ise 225 bin TL için 12 ay vade ve 0 faizli kredi seçeneği ve takas desteği imkânıyla satışa çıkıyor.

Türkiye’nin en çok satan sedan modelleri hangileri? İşte en çok satan 10 sedan modelin sıralaması!

Araba Habercisi Nisan 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Nisan 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 39. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 39. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

DS Automobiles Kampanya Nisan 2022.

DS Automobiles Kampanya Nisan 2022

DS Automobiles Kampanya Nisan 2022

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba