Dünyanın En Çok Satan 5 Arabasını Biliyor Musunuz?

Dünyanın En Çok Satan Arabaları Hangileri, Dünyanın En Çok Satan Otomobilleri, Dünyanın En Çok Satan 5 arabası, Dünyanın En Çok Satan 5 otomobili.

Dünyanın en çok satan otomobillerini her zaman merak ederim. Tarih boyunca en çok hangi modelin sattığını merak ediyorsanız aşağıya ilk 5 arabayı yazdım. Dünyanın En Çok Satan Arabaları Hangileri?

2020 Yeni Caddy Bu Ay Tanıtılıyor

Youtube Kanalımız

Telefonunuzun şarjını en çok tüketen 17 uygulama hangileri?

[irp posts=”13468″ name=”Araba Habercisi Dergisi Şubat 2020 Sayısı Çıktı!”]

Dünyanın en çok satan arabaları dendiği zaman en çok merak ettiğim araştırmalardan biri ön plana çıkıyor. Gerçekten otomobil bulunduğu günden itibaren hangi araba, hangi arabalar en çok satan oldu?

Dünyanın En Çok Satan Otomobili Toyota Corolla. Toyota Corolla bugüne kadar (1966’da çıktı) 45 milyon adetten fazla satmış.

Dünyanın en çok satan ikinci arabası Ford F Serisi. Ford F Serisi 1948 yılında ortaya çıktığı zamandan şimdiye kadar 40 milyon adetten fazla satmış.

Dünyanın en çok satan üçüncü otomobiliyse Volkswagen Golf. Golf ilk üretilmeye başladığı 1974 yılından günümüze kadar 35 milyon adetten fazla sattı.

Listenin dördüncü sırasında yer alan modelse yine bir Volkswagen. Hepimizin gönlünde ayrı bir yeri olan Volkswagen Kaplumbağa üretilmeye başladığı 1938 yılından günümüze kadar 21 milyon adetten fazla satış rakamına ulaşmış.

Listenin beşinci sırasında da çoğumuzun gönlünde ayrı bir yeri olan Serçe var. VAZ 2101 adıyla 1980 yılından günümüze kadar 16 milyon adetten fazla satmış.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba