Türkiye’nin en ucuz elektrikli otomobili olmak için geldi! Elektrikli Fiat 500 iddialı özellikleriyle Türkiye’de!

Elektrikli Fiat 500 fiyatı nasıl olur
Elektrikli Fiat 500 fiyatı nasıl olur

Uygun fiyatlı elektrikli şehir otomobili arayanlar için geliyor! Elektrikli Otomobil Fiat 500 Türkiye’de! Elektrikli Fiat 500 fiyatı nasıl olur? Türkiye’nin en ucuz elektrikli otomobili olmak için geldi! Elektrikli Fiat 500 iddialı özellikleriyle Türkiye’de!

YOUTUBE KANALIM

Avrupa’nın en çok satan otomobillerinden biri olan Elektrikli Fiat 500 Türkiye’de. Elektrikli Fiat 500 modeli Mart ortasından itibaren Türkiye’de satışa sunulacak gibi görünüyor. Uygun fiyatlı bir şehir elektrikli otomobili arayışında olanlar için son derece iyi bir alternatif olacak. 3 kapılı olarak satılan bu otomobil elektrikli seçeneğe özel olarak 4 kapılı olarak satın alınabiliyor. Arka sağ tarafa eklenen küçük bir kapı yardımıyla arka tarafa geçişler kolay bir şekilde sağlanıyor.

Elektrikli Fiat 500 modelinin teknik özelliklerine baktığım zaman şu detaylar karşıma çıkıyor: Elektrikli Fiat 500’ün daha uygun fiyatlı olan seçeneği 95 HP güç, 220 Nm tork üretiyor. 0-100 km/s hızlanmasını 9.5 saniyede gerçekleştiren aracın son hızı 135 km/s ile sınırlandırılmış durumda. Onun en önemli artılarından birisi uygun fiyatlı olmasına rağmen şehir kullanımında 250 kilometrenin üzerinde bir menzil sunuyor olması. Aracı sadece şehir ihtiyaçları için kullanacak olanların 1 haftalık beklentisini karşılayacaktır.

13 kWh/100km enerji tüketim verisine sahip olan araçta açıklanan WLTP karma menzil verisiyse 190 km. 3632 mm uzunluğunda, 1900 mm genişliğinde (aynalar dahil), 1527 mm yüksekliğinde olan araç 2322 mm dingil mesafesine sahip. 50 kW DC Hızlı Şarj ile yarım saatte yüzde 80 kapasiteye kadar şarj olabiliyor. 11 kW AC şarj istasyonuyla yüzde 100 kapasiteye 2 saat 30 dakikada ulaşıyor.

İtalya’da bu otomobil 29 bin 950 Euro’ya satılıyor ama onlar bu araca devlet katkısı, hurda indirimi, online sipariş avantajıyla 24 bin 450 Euro’ya sahip olabiliyor. Yani bu aracı satın almak 5 bin 500 Euro destekleniyor. Bizim buralar için fiyat tahmini yapmak gerekirse 700 bin TL gibi bir rakam olacak gibi görünüyor. Bu rakamla Türkiye’nin en ucuz elektrikli otomobili olur.

Araba Habercisi Dergisi Şubat 2023 sayısı! Bundan sonra dergimizi buradan da ücretsiz indirebilirsiniz!

Araba Habercisi Şubat 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Şubat 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergi bu ay 5. Yıl Sayısı ile karşınızda.

Araba Habercisi Dergisi 48. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 48. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Şubat 2023 sayımızla birlikte dergimizi web sitemizden de ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 48. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Araba Habercisi Dergisi Şubat 2023 sayısı indir!

Elektrikli Fiat 500 fiyatı nasıl olur?

Elektrikli Fiat 500 fiyatı nasıl olur

Elektrikli Fiat 500 fiyatı nasıl olur?

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba