Tam Elektrikli Honda e’nin Fiyatı Belli Oldu! Ne Zaman Satılmaya Başlayacak?

Elektrikli Honda Ne Zaman Satılacak
Elektrikli Honda Ne Zaman Satılacak

Elektrikli Honda Ne Zaman Satılacak, Elektrikli Honda Modelleri, Honda Elektrikli, Elektrikli Arabalar, Elektrikli Otomobiller, Elektrikli Araçlar detayları haberimizde. Honda’nın tam elektrikli modeli Honda e’nin satış fiyatı belirlendi. Tüm Avrupa’da dönemsel olarak prototip modelin tanıtımı yapıldıktan sonra Frankfurt Otomobil Fuarı’nda resmi lansmanı yapılan Honda e artık müşterileriyle buluşmak için hazır. Elektrikli Honda Ne Zaman Satılacak?

Araba Testleri, Otomobil Testleri, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

Honda e modelinin İngiltere satışı için belirlenen fiyatlar, 100 kW versiyonu için 26.160 Sterlin’den başlayacak. Daha üst bir donanım seviyesi olan Advance donanımındaki Honda e ise 28.660 Sterlin’e satılacak. Advance donanımında ise motor gücü 113 kW’a yükselecek.

Honda İngiltere Ülke Müdürü Phil Webb, ‘Honda e’nin satışına başladığımız için mutluyuz. Kentli bir elektrikli araba olan Honda e, 220 kilometre menziliyle de müşterilerimizi mutlu edecektir. Markamızın Avrupa’da yaptığı araştırmada Avrupalı sürücülerin günlük ortalama yaptıkları yol 50 kilometre. Honda e ile menzil problemi yaşamadan Avrupalı sürücüler diledikleri gibi dolaşabilecekler. Ayrıca 30 dakikada %80 hızlı şarj sayesinde de Honda e, şehir yaşamı için mükemmel bir seçenek olarak öne çıkıyor’ dedi.

Honda e sahibi olmak isteyen sürücüler için siparişler alınmaya başlandı. 2020 yılının bahar aylarından itibaren de modelin teslimatlarının başlaması bekleniyor.

Araba Habercisi Dergisi.

[irp posts=”7864″ name=”Araba Habercisi Dergisi Ekim Sayısı Çıktı! Teknoloji Dergisi GoToTechno Hediyeli!”]

Yeni Peugeot 208 mi? Volkswagen Polo mu? Peugeot Pazarlama Ekibi İçin Müthiş Sonuç!

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba