Yeni Peugeot 208 mi? Volkswagen Polo mu?

Peugeot 208 Volkswagen Polo Karşılaştırma.
Peugeot 208 Volkswagen Polo Karşılaştırma.

Peugeot 208 Volkswagen Polo Karşılaştırma, Polo vs 208, Volkswagen vs Peugeot, Volkswagen mi Peugeot mu, Yeni 208 Polo Karşılaştırması, detayları haberde. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum katılım rekorlarından birinin kırıldığı bir anket oldu. Yeni Peugeot 208 mi? Volkswagen Polo mu? arabahabercisidergisi instagram hesabımda gördüğüm en yüksek katılımlarından birinin ardından kazanan belli oldu. Peugeot 208 Volkswagen Polo Karşılaştırma.

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

2020 yılında pazarlama ekiplerini çok zorlu bir süreç bekliyor. Küçük sınıfta yer alan HB arabaları pazarlamak için şimdiden çalışmaya başlamış olmaları lazım. En küçük bir tembellik iddialı modellerinin rakiplerinin gerisinde kalmasına neden olur. Herkesin merakla beklediği yeni Peugeot 208 ve bu sınıfın iddialısı Volkswagen  Polo’yu karşı karşıya getirdim. Arabahabercisidergisi instagram hesabımdan hangisini tercih edersiniz diye her zaman olduğu gibi sizlere sordum. Sonuç Peugeot Türkiye pazarlama ekibinin elini güçlendirmek adını çok önemli çıktı.

Yeni Skoda Scala Almanya’da 17 bin Euro!

Yeni Peugeot 208 mi? Volkswagen Polo mu? Hangisini Satın Alırsınız?

Sosyal medya kullanıyor olmanın en sevdiğim yanı gerçek kullanıcılar ile son derece hızlı bir şekilde konuşabiliyor olmak. Bu konu hakkında hesabımı takip edenlere ne kadar teşekkür etsem az kalır. Her zaman yaptığım gibi arabahabercisidergisi instagram hesabımdan bu kez Yeni Peugeot 208 mi? Volkswagen Polo mu? diye kullanıcılara sordum. Çok yüksek bir katılımın olduğu anketlerden biri oldu.

Yeni Elektrikli Kia HabaNiro Gerçek mi?

Gerçek kullanıcıların katılımının ardından Volkswagen Polo oyların yüzde 51’ini alırken, Yeni Peugeot 208’in oyları yüzde 49 oldu. Bu sınıfın ön plana çıkan modelinin karşısında bu sonuç benim için 2020 Peugeot 208 için çok büyük bir başarı. Herkese çok teşekkür ederim.

Peugeot 208 Volkswagen Polo Karşılaştırma. Araba Habercisi Dergisi.

[irp posts=”9962″ name=”Araba Habercisi Dergisi Aralık 2019 Sayısı Çıktı!”]

Yeni Honda Jazz mı? Yeni Nissan Micra mı? Satın Alırsınız? Tamamen Sizin Tercihinizle İşte Sonuç!

2020 Peugeot 208
Volkswagen Polo

Polo vs 208, Volkswagen vs Peugeot, Volkswagen mi Peugeot mu, Yeni 208 Polo Karşılaştırması.

Tiguan mı? 3008 mi? C5 mi? Grandland mi?

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba