Hyundai Akıllı Telefonu Kumanda Yapmayı Sevdi! Elektrikli Arabaları Telefonla Kontrol Ettirecek!

Elektrikli Hyundai Akıllı Telefon
Elektrikli Hyundai Akıllı Telefon

Sürücüler bu teknolojiyi motorun maksimum tork çıkışı, ateşleme, hızlanma ve yavaşlama yetenekleri, rejeneratif frenleme kapasitesi, maksimum hız sınırı, duyarlılık ve klima kontrolünde enerji kullanımı gibi yedi performans özelliğini ayarlamak için kullanabilecekler. Elektrikli Hyundai Akıllı Telefon

Araba Dergileri, Araba Dergisi, Otomobil Dergileri, Araba Testleri, Araba Haberleri, Araba Yorumları, Kullanılmış Araba, Sahibinden Araba, İkinci El Araba, Hyundai Testleri, Hyundai Yorumları, Hyundai Teknolojileri

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Hatırlarsınız, Hyundai geçtiğimiz günlerde arabanın anahtarını unutsak bile onu çalıştırmak için artık cep telefonumuzu kullanabileceğimizi açıklamıştı. Bunu telefona yüklenecek bir yazılımla yapabileceğiz. Eğer benim gibiyseniz böyle bir şeyi telefonunuza yükledikten sonra eminim bir daha anahtar kullanmayı düşünmeyeceksinizdir.

[irp posts=”3625″ name=”Dergimiz Araba Habercisi Dergisi Nisan Sayısı’nı İndirmek İçin Turkcell Dergilik Linki Burada!”]

Hyundai akıllı telefon işini sevdi ve elektrikli arabalar için de bir çığır açacak yeniliklerini tanıttı. Bilindiği gibi elektrikli arabalarda neredeyse tüm detay elektronik olduğu için bu tip sistemleri üreten ön plana çıkacaktır.

Hyundai yeni geliştirdiği sistemle elektrikli modellerini kontrol edebileceğimiz bir yazılımla neler yapabileceğimizi açıkladı. Yedi farklı özellik olarak kullanabileceğimiz bu sistemde öncelikli olarak tork değerini kendimiz belirleyebileceğiz. O anki ihtiyacımıza göre elektrikli motorun bizim için gerekli olan torku vermesini sağlayacağız.

Bunun yanında ateşleme zamanı, hızlanma karakteri, yavaşlama yetenekleri, klima kontrolleri, duyarlılık performansı ve hız sınırlandırmasını da akıllı telefonumuzdan yapabileceğiz. Yani elektrikli Hyundai’nin kaç km/s hız yapmasını istiyorsak onu bile telefondan belirleyebileceğiz.

Bu uygulama, kalan mesafeyi ve elektrik enerjisi ihtiyacını analiz ederek belirlenmiş bir varış yeri için optimize edilmiş ayarlar yapılmasını da sağlıyor. Yani menzil yönetimi için can alıcı şekilde değerli bir uygulama. Bunun yanında özel performans ayarları da önererek daha sportif sürüşü de sağlayabiliyor.

Hyundai Motor Group’dan araştırma görevlisi JeongSoo Eo, Hyundai Motor Grubu, 2025 yılına kadar, 23 elektrikli araç da dahil olmak üzere, 2025 yılına kadar 44 çevre dostu modeli satışa sunmayı planladıklarını açıkladı. JeongSoo Eo “Mobilite teknolojisini geliştirerek, bireysel tercihlere göre özelleştirilmiş elektrikli araçlar için kullanıcı deneyimini geliştirmek için çaba göstermeye devam edeceğiz” de dedi.

Bu yeni sistemin hem Hyundai hem de Kia modellerinde kullanılması bekleniyor.

[irp posts=”3751″ name=”Youtube MSE Medya Kanalında Mercedes CLS 400d Testim Yayında! Abone Ol Kaçırma!”]

Elektrikli Hyundai Akıllı Telefon

Araba Habercisi Dergisi

Murat Tosun Mercedes CLS 400d’yi test etti!

REKLAM

REKLAM

REKLAM

Chery Subat 2024 Araba Habercisi

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

Yeni Skoda Modelleri 2024 0 km

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba