Hyundai Araba Anahtarını Kaldırıyor!

Hyundai anahtarsız sistem, Hyundai teknolojileri, Hyundai araba anahtarı. Bazı insanlar anahtarlarını kaybetmeye meyillidirler. Sık sık anahtarlarını kaybeder veya çantalarında koydukları yeri bulamazlar. Bazıları da telefonlarını sık sık unuturlar. Bu probleme Hyundai, akıllı telefonlarınızı anahtara çevirerek son vermek istiyor. Eğer aynı anda hem anahtarınızı hem de akıllı telefonunuzu unutmaz veya kaybetmezseniz, arabanıza erişmek sizin için problem olmaktan çıkacak. Hyundai Anahtar Telefon

Araba Dergisi, Otomobil Dergisi, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”10435″ name=”Turkcell Dergilik’te Araba Habercisi Aralık Sayısını Okudunuz mu?”]

Hyundai yaptığı açıklamada, Dijital Anahtar adını verdikleri teknoloji sayesinde akıllı telefondaki sistem sayesinde Hyundai ve Kia modellerinde kilit açma ve çalıştırma fonksiyonlarını sunacak. NFC teknolojisiyle çalışan sistem, arabanızın kapı koluna akıllı telefonunuzu tuttuğunuzda kilidi açıyor.

Arabanızın içine girdiğinizde de konsolda yer alan kablosuz şarj alanına telefonunuzu bıraktığınızda, arabanızı çalıştırmanıza sistem izin veriyor. Dijital Anahtar sistemiyle, sürücü profili kaydedilip, aynalar, koltuklar, direksiyon ve ses sistemi de kullanıcıya göre otomatik ayarlanabiliyor. Hyundai bu sistemi ilk kez sedan modeli Sonata’nın yeni jenerasyonu ile tanıttı.

Hyundai, bu sistemi firma içinde geliştirdiklerini belirtti. Benzer sistemin Bosch tarafından geliştirilip Zipcar gibi kısa dönem kiralama firmalarında kullanıldığını görüyoruz. Zipcar’ın bu uygulamasıyla anahtar olmadan kiraladığınız kadar kullanmanıza imkan veriliyor.

Hyundai Grubu’nun Elektronik Geliştirme Departmanı Direktörü Ho Yoo

Hyundai Grubu’nun Elektronik Geliştirme Departmanı Direktörü Ho Yoo yaptığı açıklamada, Dijital Anahtar uygulamasıyla Hyundai kullanıcılarının oldukça rahat edeceğini belirtti. Ayrıca araç paylaşım programlarının yaygınlaştığı bu dönemde, yapılan inovasyonun son derece önemli olduğunu ekledi. Sürüş ve kullanım deneyimini artırmak için yaptıkları bu çalışmaların ve araçla iletişimin daha üst seviyeye çıkarılması için devam edeceği de belirtildi.

Hyundai Anahtar Telefon

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba