Elektrikli Opel Corsa Türkiye’ye sınırlı sayıda geldi! Elektrikli Opel Corsa hangi bayilerde bulunuyor?

Elektrikli Opel Corsa fiyat listesi
Elektrikli Opel Corsa fiyat listesi

Elektrikli Opel Corsa Türkiye’ye sınırlı sayıda geldi! Elektrikli Opel Corsa hangi bayilerde bulunuyor? Elektrikli Opel Corsa fiyat listesi.

INSTAGRAM HESABIM

2024 senesinde portföyündeki her modelin elektrikli bir versiyonunun olmasını hedefleyen Opel, 2028 itibarıyla Avrupa’da tamamen elektrikli bir marka olmaya yönelik planlarını hayata geçiriyor. Opel, Corsa’nın elektrikli versiyonunun Türkiye fiyatlarını açıkladı. Ultimate donanımında 839.900 TL’den başlayan fiyatıyla Türkiye’ye giriş yapan Opel Corsa-e, 350 kilometreye kadar menzile sahip batarya elektrikli bir versiyon olarak öne çıkıyor denildi.

Yeni Corsa-e, kullanıcılarına ileri teknolojili bir elektrikli ulaşım modeli sunuyor. WLTP’ye göre 350 km’ye varan menzili ile beş koltuklu Corsa-e, günlük kullanım gereksinimlerini tam anlamıyla karşılıyor. 50 kWh kapasiteli batarya, 100 kw’lik DC hızlı şarj istasyonlarında 30 dakikada yüzde 80’e kadar şarj edilebiliyor. Corsa-e, duvar tipi şarj istasyonu, yüksek hızlı şarj veya kablo ile ev tipi priz olmak üzere tüm şarj çözümlerini destekliyor. Ayrıca 8 yıl/160.000 km’lik batarya garantisi de standart olarak sunuluyor.

Sürücü, Normal, Eko ve Spor olmak üzere üç sürüş modundan birini seçebiliyor. Spor sürüş modu, menzil üzerinde orta düzeyde bir etki yaparken başarılı sürüş dinamikleri sunuyor. Eco modu ise sürücüyü daha fazla verimlilik için destekliyor. Corsa-e’nin güç-aktarma sistemi, emisyonsuz sürüşü maksimum sürüş keyfi ile harmanlıyor. 100 kW (136 HP) güç ve 260 Nm anlık maksimum tork üretiyor. Corsa-e, sıfırdan 50 km/s hıza sadece 2,8 saniyede ve sıfırdan 100 km/s hız sadece 8,1 saniyede ulaşıyor. Maksimum hızı ise elektronik olarak 150 km/s ile sınırlandırılmış durumda.

Opel Corsa-e’yi Deneyimleyebileceğiniz Bayiler
İstanbul Mepa
Nev
Gülan
Öztek Çekmeköy
Odak
Çetaş Büyükçekmece
Bursa Neskar Nilüfer
Ankara Abc
Otosay
Eskişehir Alpata
Balıkesir Beyaz
İzmir Arkas Karşıyaka
Egem
Aydın Surtaş
Muğla Turgut Milas
Antalya Antoto Merkez
Kayseri İnciroğlu

2016 sonrası arabaların fiyatları 4 aydır değişmiyor! Ben değil sahibinden yöneticileri bunu söylüyor!

Elektrikli Opel Corsa fiyat listesi.

Elektrikli Opel Corsa fiyat listesi

Elektrikli Opel Corsa fiyat listesi

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba