2016 sonrası arabaların fiyatları 4 aydır değişmiyor! Ben değil sahibinden yöneticileri bunu söylüyor!

ikinci el araba fiyatları değişmedi sahibinden
ikinci el araba fiyatları değişmedi sahibinden

2016 sonrası arabaların fiyatları 4 aydır değişmiyor! Ben değil sahibinden yöneticileri bunu söylüyor! ikinci el araba fiyatları değişmedi sahibinden.

INSTAGRAM HESABIM

Bu haberle ilgili en önemli not. Bunu benim yazdığımı sananlar oluyor. Bu açıklama sahibinden yöneticileri tarafından yapıldı ve bana basın bülteni olarak iletildi. İşte o açıklamanın tamamı.

“sahibinden.com’da yayınlanan ilan verilerinden hazırlanan sahibindex Kasım Vasıta raporuna göre model yılı 2016 ve sonrası olan araçların satıcılar tarafından talep edilen fiyatlarındaki yatay seyir dördüncü ayında da sürüyor. Bu model yıllarındaki araçların fiyatları Temmuz sonundaki seviyesini koruyor. Satılan otomobillerin yakıt türleri incelendiğinde ise hibrit ve elektrikli araçların paylarındaki artışın devam ettiği görülüyor.”

Rapora göre ayın en çok ilan verilen kategorisi Otomobil oldu. Sıralama; Minivan & Panelvan, Motosiklet, Arazi/ SUV & Pick-up ve Ticari Araçlar kategorisi ile devam etti. Marka & Model sıralamasının lideri Renault – Clio oldu. Sıralama; Renault – Megane, Opel – Astra, Volkswagen Passat ve Ford Focus ile devam etti. Arazi/ SUV & Pick-up kategorisinin marka sıralaması ise Nissan, Volkswagen, Land Rover, Peugeot, ve Dacia oldu.

Tüm ilanların %26’sını 200.001 – 300.000 km aralığındaki araç ilanları oluşturdu. Fiyatlara baktığımızda ise 250.0001- 500.000 TL aralığı %40,8 ile en çok ilan yayınlanan fiyat aralığı oldu. sahibinden.com’da Kasım ayında ilan bakanların en çok ilgisini çeken marka sıralamasında liderlik Renault’un oldu; sıralama Volkswagen, BMW, Mercedes Benz ve Fiat ile devam etti. Araçlar en çok gece 21:00-22:00 aralığında incelendi, ilanlara ortalama bakılma süresi ise 9 dakika 41 saniye oldu.

Yeni Ford Tourneo Connect fiyat listesi açıklandı! İşte onu bekleyenler için Tourneo Connect fiyatları!

Araba Habercisi Aralık 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Aralık 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 46. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 46. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

ikinci el araba fiyatları değişmedi sahibinden.

ikinci el araba fiyatları değişmedi sahibinden

ikinci el araba fiyatları değişmedi sahibinden.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba