Elektrikli Opel Corsa için düzenlenen kampanya nasıl? Fiyat, kredi koşulları ve şarj hediyesi açıkladılar!

Elektrikli Otomobil Modelleri Opel Corsa
Elektrikli Otomobil Modelleri Opel Corsa

Elektrikli Opel Corsa için düzenlenen kampanya nasıl? Fiyat, kredi koşulları ve şarj hediyesi açıkladılar! Elektrikli Otomobil Modelleri Opel Corsa.

İKİNCİ EL ARAÇ SATIŞLARI NEDEN DURDU?

Yeni Corsa-e, WLTP’ye göre 350 km’ye varan menzil sunarak günlük şehir içi kullanım gereksinimlerini tam anlamıyla karşılıyor. 50 kWh kapasiteli batarya, 100 kw’lik DC hızlı şarj istasyonlarında 30 dakikada yüzde 80’e kadar şarj edilebiliyor. Corsa-e, duvar tipi şarj istasyonu, yüksek hızlı şarj veya kablo ile ev tipi priz olmak üzere tüm şarj çözümlerini destekliyor. Ayrıca 8 yıl/160.000 km’lik batarya garantisi de standart olarak sunuluyor.

Sürücü, Normal, Eko ve Spor olmak üzere üç sürüş modundan birini seçebiliyor. Spor sürüş modu, menzil üzerinde orta düzeyde bir etki yaparken başarılı sürüş dinamikleri sunuyor. Eco modu ise sürücüyü daha fazla verimlilik için destekliyor. Corsa-e’nin güç-aktarma sistemi, emisyonsuz sürüşü maksimum sürüş keyfi ile harmanlıyor. 100 kW (136 HP) güç ve 260 Nm anlık maksimum tork üretiyor. Corsa-e, sıfırdan 50 km/s hıza sadece 2,8 saniyede ve sıfırdan 100 km/s hız sadece 8,1 saniyede ulaşıyor. Maksimum hızı ise elektronik olarak 150 km/s ile sınırlandırılmış durumda.

Opel Türkiye internet sitesinde bu model için açıklanan kampanya bilgilerini aşağıda bulabilirsiniz.

“1.226.900 TL’den başlayan fiyatlarla.
200.000 TL 12 Ay %1,99 faiz seçeneği ile ödeme imkanı.
20.000 TL tutarında Eşarj kartı hediye.”

En Çok Satan Araçlar Tabloları Bu Arabaların Üretiminin Bitmesiyle Birlikte Sil Baştan Yeniden Yazılacak!

Araba Habercisi Yaz 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Yaz 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimiz bundan sonra bedava indirerek, okunabiliyor.

Araba Habercisi Dergisi 53. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 53. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Dergimizi bağlantılardan da görebileceğiniz gibi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 53. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Elektrikli Otomobil Modelleri Opel Corsa.

Elektrikli Otomobil Modelleri Opel Corsa

Elektrikli Otomobil Modelleri Opel Corsa.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba