Peugeot e-Legend Concept Villa d’Este Concorso d’Eleganza’da Sergilenecek!

Elektrikli Peugeot e Legend Concept
Elektrikli Peugeot e Legend Concept

Peugeot Villa d’Este Concorso d’Eleganza’da Peugeot e-Legend Concept otomobilini sergileyecek. Elektrikli Peugeot e Legend Concept

Araba Testi, Araba Testleri, Araba Sürüşleri, Otomobil Testleri, Otomobil Testi, Otomobil Sürüşleri

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Peugeot’nun sözlüğünde son dönemlerde sıkıcı olmak yok. Ayrıca markaya göre otonom olmak monoton olmak anlamına da gelmiyor. Peugeot, bu düşünceyi yansıtmak üzere Villa d’Este Concorso d’Eleganza’da Peugeot e-Legend Concept otomobilini sergileyecek. Etkinlik, bu yıl 24-26 Mayıs tarihleri arasında Como Gölü kıyısında yapılacak ve 90. yıl dönümünü kutlayacak.

[irp posts=”4567″ name=”Araba Habercisi Dergisi Mayıs 2019 Sayısı Turkcell Dergilik’te İndirme Linki Haberde!”]

PEUGEOT E-LEGEND CONCEPT, Peugeot’nun sürüş keyfi de dahil olmak üzere geleceğe yönelik heyecan verici vizyonunu ortaya koyuyor. Heyecan uyandıran mimarisiyle Peugeot markasının mirası olan doğal zarafeti daha da ileriye taşıyan bu konsept otomobil bizleri otomobilin geleceğine ışınlıyor.

Peugeot e-Legend Concept, köklü bilgi birikimi ve deneyimi en ileri otomotiv teknolojisi ile birleştirerek marka mirasını geleceğe taşıyor. Peugeot, bu konsept otomobille ultra modern teknolojinin oldukça çekici otomobil tasarım özellikleriyle mükemmel bir şekilde uyum sağlayabileceğini gözler önüne seriyor.

Coupé tasarım, sürüş hissine vurgu yapmak üzere bilinçli olarak seçildi. Konsept otomobil son derece modern tasarım unsurlarıyla oldukça gerçekçi ve kullanışlı gövde orantılarını mükemmel bir şekilde harmanlıyor.

“Konsept otomobil ve prototip” kategorisinde yer alan Peugeot e-Legend Concept, şık çizgilerini ve modern coupe tasarımını Concorso d’Eleganza’ya katılan seçkin klasik otomobillerin arasında sergileyecek.

Peugeot Tasarım Direktörü Gilles Vidal ve konsept otomobillerden sorumlu Matthias Hossann, Peugeot e-Legend Concept otomobilini Villa Erba ve Villa d’Este arasındaki geçit töreninde kullanacak.

Bunun dışında yeni Peugeot 508 SW GT de basın aracı olarak tüm etkinlik boyunca görev yapacak.

[irp posts=”2725″ name=”1 Kadın 1 Erkek Opel Grandland X Testimizi Youtube MSE Medya Kanalında İzlediniz mi?”]

Elektrikli Peugeot e Legend Concept

Araba Habercisi Dergisi

Elektrikli Peugeot e Legend Concept, Elektrikli Arabalar, Elektrikli Otomobil, Araba Testleri, Araba Testi, Otomobil Testleri, Otomobil Testi, Kullanılmış Arabalar, İkinci El Arabalar, Sahibinden Arabalar

REKLAM

REKLAM

REKLAM

Chery Subat 2024 Araba Habercisi

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

Yeni Skoda Modelleri 2024 0 km

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba