Aston Martin En Hızlı Üstü Açık Modeli Olan DBS Superleggera Volante’yi tanıttı!

DBS Superleggera Volante Tanıtıldı
DBS Superleggera Volante Tanıtıldı

Aston Martin, tarihindeki en hızlı üstü açık modeli olan, DBS Superleggera Volante’yi tanıttı. 5.2 litre V12 motora sahip model, 0’dan 100 kilometre 3.6 saniyede ulaşabiliyor. İkonik modelin 2019’un 3’üncü çeyreğinde üretilmesi planlanıyor. DBS Superleggera Volante Tanıtıldı

Araba Testleri, Araba Testi, Otomobil Testleri, Otomobil Testi, Araba Sürüşleri, Otomobil Sürüşleri

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

İngiliz lüks otomobil üreticisi Aston Martin, merakla beklenen DBS Superleggera Volante’yi tanıttı. Markanın tarihindeki en hızlı üstü açık modeli olan DBS Superleggera Volante, 5.2 litre motor hacmi ve 725 beygirlik gücüyle 340 km/s hıza ulaşabiliyor. 8 ileri otomatik şanzıman ile kombine edilen V12 motor, 3.6 saniyede 0’dan 100 km/s hıza çıkabiliyor. Eşsiz ve görkemli bir tasarıma sahip olan DBS Superleggera Volante’nin, 2019’un 3’üncü çeyreğinde üretilmesi planlanıyor. DBS Superleggera Volante, farklı tasarımı ile dikkat çekiyor. Hava akışını maksimum seviyeye çıkaran hava giriş kanalları otomobilin aerodinamik yapısını destekliyor.

[irp posts=”4567″ name=”Araba Habercisi Dergisi Mayıs 2019 Sayısı Turkcell Dergilik’te İndirme Linki Haberde!”]

Aston Martin Genel Müdürü Marek Reichman yeni model ile ilgili yaptığı açıklamada “DBS Superleggera, muhteşem hatta sıra dışı performansa sahip olan bir otomobildi. Volante adlı üstü açılabilir versiyonunda da bu performansı koruyarak buna bir de tavansız ve eşsiz atmosferde bir sürüş imkanı ekledik. Eşsiz sürüş dinamikleri, etkileyici bir tasarım, Aston Martin’in 5.2 litrelik V12 motorunun muhteşem sesi gibi şeyler göz önüne alırsanız bu aracın gerçekten eşsiz bir sürüşe sahip olacağına katılacaksınızdır. Volante isminin geleneklerini bu araçta yaşatmaya devam ettiğimizi düşünüyoruz” diye konuştu.

DBS Superleggera Volante’nin 8 farklı tavan rengi seçeneği bulunuyor. Otomobilin üstü 14 saniyede açılıp kapanabiliyor. 8 inçlik multimedya sistemi, ısıtmalı koltuklar ve karbon fiber ön cam çerçevesi gibi donanımlarla zenginleştirilebilen DBS Superleggera Volante’de kişiselleştirilebilir geniş opsiyon seçenekleri bulunuyor.

DBS Superleggera Volante Tanıtıldı
DBS Superleggera Volante Tanıtıldı

[irp posts=”2555″ name=”1 Kadın 1 Erkek Youtube MSE Medya Kanalı’nda Araba Testi İzle”]

DBS Superleggera Volante Tanıtıldı

Araba Habercisi Dergisi

DBS Superleggera Volante Tanıtıldı, Yeni Aston Martin, Araba Testleri, Araba Testi, Otomobil Testleri, Otomobil Testi, Araba Sürüşleri, Otomobil Sürüşleri

REKLAM

REKLAM

REKLAM

Chery Subat 2024 Araba Habercisi

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

Yeni Skoda Modelleri 2024 0 km

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba