Elektrikli Renault Megane Türkiye’de! Kaç tane satılacak? Ön sipariş sonrası teslimatlar ne zaman?

Elektrikli Renault Megane Fiyat Listesi.
Elektrikli Renault Megane Fiyat Listesi.

Elektrikli Renault Megane Türkiye’de! Kaç tane satılacak? Ön sipariş sonrası teslimatlar ne zaman? Elektrikli Renault Megane Fiyat Listesi.

Otomobil Yatırım Aracı Olmaktan Çıkar mı?

Renault’nun elektrikli araçlardaki uzmanlığının benzersiz bir eseri olan Yeni Megane E-Tech %100 Elektrikli, iki versiyonla Türkiye’de satışa sunulacak. Yeni Megane E-Tech %100 Elektrikli’nin Techno versiyonunun lansmana özel (opsiyon hariç) fiyatı 1.499.000 TL, Iconic versiyonunun fiyatı ise (opsiyon hariç) 1.599.000 TL olarak açıklandı.

Elektrikli DNA’sını hem sürüş hem de tasarım öğeleriyle birleştiren Yeni Megane E-Tech %100 Elektrikli’nin Iconic versiyonuna sahip olmak için ön sipariş dönemi 1 Ağustos’ta başlıyor. Ön sipariş sürecinde ilk 250 kişi Yeni Megane E-Tech %100 Elektrikli’ye Ağustos ayında sahip olacak. 60 KWh’lik ince tasarıma sahip bataryası ile 450 km menzile sahip Yeni Megane E-Tech %100 Elektrikli, 160 kW/220 bg elektrikli motor performansıyla elektrikli otomobil sürüşünün tüm zevklerini yaşatıyor ve 0’dan 100 km/s’ye sadece 7,4 saniyede ulaşıyor.

Elektrikli otomobiller için özel üretilmiş CMF-EV platformuna sahip model, 42 dakikada %80 şarj kapasitesi, 21 gelişmiş sürüş destek sistemi, 564 cm2 OpenR Link bilgi-eğlence sistemi ve daha birçok yüksek teknolojiyle Ağustos’ta Türkiye yollarında olacak. Megane E-Tech %100 Elektrikli, 160 kW güç ve 300 Nm tork üreten elektrikli motoru ve maksimum menzilin elde edilmesini sağlayan dört seviyeli rejeneratif fren sistemi ile elektrikli araç sürme keyfini yeni bir zirveye taşıyor.

Arz Talep Dengesi Değişiyor! Araba fiyatları büyük alım gücü düşük! Otomobil bollaşması olabilir!

Araba Habercisi Yaz 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Yaz 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimiz bundan sonra bedava indirerek, okunabiliyor.

Araba Habercisi Dergisi 53. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 53. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Dergimizi bağlantılardan da görebileceğiniz gibi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 53. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Elektrikli Renault Megane Fiyat Listesi.

Elektrikli Renault Megane Fiyat Listesi.

Elektrikli Renault Megane Fiyat Listesi.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba