Seat Minimo Elektrikli Araçların En İyi Çözümüne Sahip: Pilleri Benzin Alırmış Gibi Değiştiriliyor!

Elektrikli SEAT Minimo Yorumları
Elektrikli SEAT Minimo Yorumları

SEAT, şehir içi ulaşım ile ilgili şirketin vizyonunu gözler önüne seren, yeni konsept otomobili Minimo’yu tanıttı. Elektrikli SEAT Minimo Yorumları

Seat Minimo, Seat Minimo Yorumları, Minimo Yorumları, Seat yorumları, Seat Yeni Model yorumları, Araba Haberleri, Otomobil haberleri gibi detayların hepsi haberimizde.

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

SEAT şehir içi kullanımı kolaylaştırması amacıyla tasarlanan yüzde 100 elektrikli konsept aracı Minimo’yu tanıttı. Aracın tanıtımında konuşan SEAT Başkanı Luca de Meo, “SEAT Minimo geleceğin şehir içi araç kullanımını şekillendirecek platformlar için özel olarak tasarlandı. Araç paylaşım şirketlerinin aradığı çözümü sağlayacak model, bu tip şirketlerin karını arttırması için anahtar olacak. Minimo hem şehirlerin hem de araç paylaşım şirketlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak” dedi.

[irp posts=”5063″ name=”Araba Habercisi Dergisi Haziran Sayısı’nda Türkiye’de Satılan Tüm Kompakt SUV’lar Var!”]

Yüzde 100 elektrikli Seat Minimo

Minimo, bir otomobilin güvenliği, rahatlığı ile motosikletin çevikliği ve kolay park edilebilirliğini bir arada sunuyor. İki kişilik oturma kapasitesi sunan yüzde 100 elektrikli konsept otomobil, entegre pil değişim sistemi ile geliştirildi. Bu da aracın yalnızca birkaç dakikada şarj olmasına ve 100 kilometreden fazla yol kat edilebilmesine olanak sağlıyor. Minimo şarj noktalarında şarj edilmek zorunda kalmıyor.

Seat Minimo Teknik Özellikler

2.5 metre uzunluğunda, 1.2 metre genişliğinde ve 3.2 metre karelik yer kaplayan otomobil 7.2 metrekarelik normal bir otomobile kıyaslandığında, şehirdeki ekolojik ayak izini de azaltıyor.

Minimo motosiklet park alanlarına park edilebiliyor ve normalde yalnızca bir otomobilin sığabileceği trafik şeridine yan yana sığabiliyor. Minimo aynı zamanda 5G teknolojisine sahip bir araç.

Diğer özelliklerinin yanı sıra otomobil sürücünün 16 ya da 18 yaşında olduğunu tespit ederek hızını 45 ya da 90 kilometre olarak tanımlayabiliyor. Android Auto’daki Google Asistan uygulaması ile kullanıcılar sesli komut ile otomobile bağlı kalabiliyor, kolaylıkla yanıt alabiliyor ve medyayı sistemini kontrol edebiliyorlar.

[irp posts=”3800″ name=”Audi A7 Sportback 50 TDI Quattro Testim Youtube MSE Medya Kanalında Yayında!”]

Elektrikli SEAT Minimo Yorumları

Araba Habercisi Murat Tosun

SEAT Minimo Yorumları, SEAT Minimo Özellikleri, SEAT Minimo Menzil, SEAT Yenilikleri, Kullanılmış SEAT, Sahibinden SEAT, Araba Yenilikleri, Araba Habercisi Dergisi, Araba Haberleri, Otomobil Haberleri

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba