Tamamen Yenilenen Subaru Forester E-Boxer Hibrit Motor Seçeneğiyle Satılacak!

Yeni Subaru Forester Hibrit
Yeni Subaru Forester Hibrit

Subaru Global Platform üzerine geliştirilen Yeni Forester e-BOXER; yüz tanıma teknolojisi, yeni X-Mode özellikleri ve Arka Araç Tespit Sistemi özelliğiyle geliyor. Yeni Subaru Forester Hibrit

Yeni Subaru Forester, Subaru Hibrit, Subaru EBoxer, Subaru XV Hibrit, Subaru Forester Hibrit, Subaru Haberleri, Subaru Yenilikleri, Araba Haberleri, Araba Dergileri hakkında merak ettikleriniz haberimizde.

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Beşinci nesliyle yollara çıkan Yeni Forester, Subaru tarafından geliştirilen Subaru Global Platform üzerine inşa edilen en yeni model. Subaru Global Platform sayesinde Yeni Forester, üstün yol tutuş, gelişmiş kaza önleme performansı, daha tepkili direksiyon, daha düşük titreşim ve daha yüksek sürüş konforu sunuyor.

Yeni Forester’da Subaru’nun markaya özgü Sürekli Simetrik Dört Çeker Sistemi ile e-BOXER motor bir arada sunuluyor. Kullanılan elektrikli motor ile uyum sağlaması için yeniden tasarlanan Lineartronic şanzıman sayesinde Yeni Forester e-BOXER vites geçişlerini sürücüsüne hissettirmiyor ve daha lineer bir hızlanma sunuyor.

Yeni Forester e-BOXER

Forester e-BOXER’ın kalbini oluşturan direkt enjeksiyonlu, 2.0 litre BOXER motorda kullanılan parçaların %80’i yeniden tasarlandı. Elektrik motoruna da eşlik eden Lineartronic şanzıman da e-BOXER motor için özel tasarlandı. Yeni tasarlanan şanzıman sayesinde Forester, e-BOXER motorun tüm artılarını sürücüsüne eksiksiz sunuyor.

e-BOXER motor seçeneğine sahip Subaru Forester kullanıcısına 3 farklı sürüş modu sunuyor: Benzinli Motor sürüşü, EV sürüş ve Motor Asist sürüşü.

EV modunda otomobilde yer alan elektrik motoru devreye giriyor. Bu sürüş modunda sessiz ve sıfır emisyonlu bir sürüş mümkün oluyor.

Yeni Forester e-BOXER Yakıt Tüketimi

Orta hızlardaki sürüşlerde hem elektrikli motor hem de içten yanmalı motor bir arada çalışıyor. Bu sayede daha tepkili bir hızlanma ve daha düşük yakıt tüketimi mümkün oluyor. Yüksek hızlarda ise içten yanmalı motor aracın yol almasını ve bataryanın şarj olmasını sağlıyor. e-BOXER’ın düşük yakıt tüketimi özellikle şehir içi dur-kalk trafiğinde öne çıkıyor. Sürücünün sürüş tarzına bağlı olarak, 2.0 litre benzinli versiyona kıyasla % 11 daha düşük yakıt tüketimi mümkün oluyor.

Forester e-BOXER modelinde yer alan elektrikli motor ve batarya uzunlamasına yerleştirilmiş. Elektrikli motor aracın ağırlık merkezinin yakınına yerleştirilirken, batarya ve diğer bileşenler arka aksın üzerinde yer alıyor. Bu sayede daha düşük ağırlık merkezi ve daha dengeli ağırlık dağılımı elde ediliyor.

[irp posts=”5063″ name=”Araba Habercisi Dergisi Haziran Sayısı’nda Türkiye’de Satılan Tüm Kompakt SUV’lar Var!”]

Yeni Subaru Forester Hibrit

Araba Habercisi Murat Tosun

https://www.arabahabercisi.com/1-kadin-1-erkek-volvo-testi-izle/

Yeni Subaru Forester Hibrit, Subaru XV Hibrit, Subaru Hibrit Boxer, Hibrit Subaru, Kullanılmış Subaru, İkinci el subaru, hibrit arabalar

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba