Elektrikli TürkTraktör ne durumda? Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank TürkTraktör Fabrikası’nda!

Elektrikli Türk Traktör Mustafa Varank.
Elektrikli Türk Traktör Mustafa Varank.

Elektrikli Türk Traktör ne durumda? Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank TürkTraktör Fabrikası’nda! Elektrikli Türk Traktör Mustafa Varank.

INSTAGRAM HESABIM

TürkTraktör, geçtiğimiz günlerde Ankara Fabrikası’nda Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı ağırladı.

Bakan Varank ve heyetinin gerçekleştirdiği ziyarette, Koç Holding Otomotiv Grubu Başkanı Haydar Yenigün ve TürkTraktör Genel Müdürü Aykut Özüner kendilerine eşlik etti.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TürkTraktör’ün Ankara tesisinde gerçekleştirdiği ziyarette traktörler, tarım ekipmanları, iş makineleri, üretim süreçleri ve genel pazar dinamikleri hakkında bilgi aldı.

Varank, fabrika gezisi sırasında, üretimine yeni başlanan Hi-Lo şanzımanı inceledi ve üretim süreçlerinden sorumlu çalışanlarla bir araya geldi.

Varank, TürkTraktör Ar-Ge ekipleri tarafından geliştirme çalışmaları devam eden yeni emisyon seviyeli traktörlerin prototipleri ile ilgili de bilgi aldı ve sürerek test etti.

Hepimizin bildiği gibi bundan öncesinde de Türk Traktör’ün elektrikli aracı Haydar Bey tarafından test edilmişti.

Koç Holding Otomotiv Grubu Başkanı Haydar Yenigün, Türk Traktör tarafından üretilen yerli üretim New Holland markalı elektrikli traktörü test etti.

ÖTV matrah düzenlemesi gelirse araba fiyatları düşer! Piyasayı etkilemez diyenler için işte örnekler!

Araba Habercisi Eylül Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum? otomobil satış rakamları Ağustos 2022

Araba Habercisi Dergisi’nin Eylül 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 43. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 43. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Elektrikli Türk Traktör Mustafa Varank.

Elektrikli Türk Traktör Mustafa Varank
Koç Holding Otomotiv Grubu Başkanı Haydar Yenigün

Elektrikli Türk Traktör Mustafa Varank.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba