Çinli Nio Anavatanı Çin’de En Beğenilen Elektrikli Araba Oldu! En Büyük Otorite Kullanıcı Seçti!

En Beğenilen Elektrikli Çinli Nio Oldu.
En Beğenilen Elektrikli Çinli Nio Oldu.

Nio, Çin’de elektrikli araba kullanıcılarının görüşleri alınarak yapılan bir araştırmada araç memnuniyeti sıralamasında bir numarada yer alıyor. En Beğenilen Elektrikli Çinli Nio Oldu.

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

Araştırmada arabaların puanlaması 100 üzerinden yapıldı. Yani eğer bir marka çok fazla sorun teşkil ediyorsa o araç çok puan alacak şekilde bir puanlama yapıldı. 67 puanla birinci olan Nio’yu, 82 puan ile BMW takip ediyor onların arkasında ise iki tane Çinli otomobil üreticisi var. Chery markasının modeli ve GAC Motor’un Trumpichi’si 84 puan ile 3. sırayı paylaştılar.

[irp posts=”8972″ name=”Turkcell Dergilik uygulamasından Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım Sayısı’nı okuyabilirsiniz”]

Elektrikli araçların iki farklı segmenti için de ayrı sıralamalar yapıldı. BYD’nin Tang aracı global pazarda plug-in araçlar sıralamasında liderken, Nio E8 orta / büyük bataryalı elektrikli araç segmentinde en üst sıralarda yer aldı. İç, dış ve sürüş deneyimini kapsayan değerlendirmelerden sonra çalışma, elektrikli araçların klasik araçlarla aynı problemlere sahip olduğunu gösteriyor. Sadece elektrikli araçlar ile ilgili şikayetlere gelirsek başlıca ilk dört sorun yetersiz güç, yavaş şarj hızı, menzili azaltan aşırı enerji kullanımı ve motordan gelen yüksek motor sesi gürültüsüydü. Çalışma aynı zamanda lüks elektrikli araç üreticilerinin yeni ürettikleri taşıtlarla sınıfı geçtiklerini ve ortalamada 69’a ulaştıklarını göstermektedir. Buna karşılık Çinli otomobil üreticileri tarafından pazarlanan elektrikli araçlar 90 puan ile birçok soruna sahip.

VW Elektrikli Ailesi ID’ye Space Vizzion Modelini Ekledi! 590 Km Menzille Çok İddialı!

En Beğenilen Elektrikli Çinli Nio Oldu. Araba Habercisi Dergisi.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba