VW Elektrikli Ailesi ID’ye Space Vizzion Modelini Ekledi! 590 Km Menzille Çok İddialı!

Volkswagen ID Space Vizzion Tanıtıldı.
Volkswagen ID Space Vizzion Tanıtıldı.

Volkswagen Los Angeles Otomobil Fuarı’nda elektrikli araba serisi ID’e bir yenisini daha ekledi. ID. Space Vizzion adını verdiği konsept model, ID., ID.Crozz, ID. Buzz, ID. Vizzion, ID. Buggy ve ID. Roomzz modellerinden sonra 7. ID. model oldu. Diğer tüm ID. Modelleri gibi ID. Space Vizzion modeli de tam elektrikli olacak. Dikkat çekici bir tasarıma sahip olan ID. Space Vizzion’un hava sürtünme katsayısı ise sadece 0.24 olarak oldukça aerodinamik bir yapıya sahip. Volkswagen ID Space Vizzion Tanıtıldı.

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

VW ID. Space Vizzion 82 kWh’lık bataryasıyla 590 kilometre gibi etkileyici bir menzil sunuyor. Motor gücü olarak 250 kW güç sağlayan ID. Space Vizzion dört tekerlekten çekiş sistemiyle gücünü en iyi şekilde yere aktarabiliyor. 0-100 km/s hızlanmasını ise sadece 5.4 saniyede tamamlıyor.

[irp posts=”8972″ name=”Turkcell Dergilik uygulamasından Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım Sayısı’nı okuyabilirsiniz”]

Dış tasarımında Volkswagen’in yeni nesil tasarım dilini yansıtan model, agresif bir görünüşe sahip. Ön ızgaraların git gide büyüdüğü günümüzde ince bir ızgaraya yer veren ID. Space Vizzion’un ön tampon tasarımı da delikli yapısıyla oldukça şık görünüyor. Kaputta yer alan sportif detaylar da modelin performansını ön plana çıkarıyor. 4 kapılı sport coupe formunda tasarlanan model arka tasarımında da dinamik yapısını devam ettiriyor. Bütünleşik bir arka far grubuna sahip olan ID. Space Vizzion’un üç boyutlu LED farları da oldukça dikkat çekiyor.

İç tasarımında ise füturistik bir yapıya sahip olan modelin orta konsolunda geniş bir ekran bulunuyor. En dikkat çekici detay ise direksiyon olarak öne çıkıyor. Şimdilik detayları açıklanmasa da yayınlanan fotoğraflara göre tamamı dokunmatik bir direksiyon görüntüsü çiziliyor. Direksiyon üzerinde yer alan tuşların dokunmatik olmasına alışmıştık ancak kornayı da dokunmatik olarak çalmak enteresan olacaktır.

VW ID. Space Vizzion’un 2021 yılı içerisinde satışa çıkması bekleniyor. İlk etapta Avrupa, Kuzey Amerika ve Çin’de satılacak.

Volkswagen ID Space Vizzion Tanıtıldı. Araba Habercisi Dergisi.

Mercedes Benz Maybach GLS 600 4MATIC Tanıtıldı! Lüks SUV Modellere Mercedes Cevabı!

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba