Yeni Kia Sorento Carbuyer tarafından İngiltere’deki en iyi araç seçildi! Olağanüstü bir başarı dediler!

En iyi araç Kia Sorento
En iyi araç Kia Sorento

Kia Sorento Carbuyer ödülü, En iyi araç Kia Sorento, En iyi otomobil Kia Sorento, Kia Sorento en iyi araba seçildi, Kia Sorento özellikleri neler?

Yeni Kia Sorento Carbuyer tarafından İngiltere’deki en iyi araç seçildi! Olağanüstü bir başarı dediler! Kia Sorento Carbuyer ödülü, En iyi araç Kia Sorento, En iyi otomobil Kia Sorento, Kia Sorento en iyi araba seçildi, Kia Sorento özellikleri neler?

Instagram Hesabım

Yeni Kia Sorento Carbuyer tarafından İngiltere’deki en iyi araç seçildi! Olağanüstü bir başarı dediler! Kia Sorento Carbuyer ödülü, En iyi araç Kia Sorento, En iyi otomobil Kia Sorento, Kia Sorento en iyi araba seçildi, Kia Sorento özellikleri neler?

Yeni Kia Sorento İngiltere’de büyük önem taşıyan ve fiyat performans konusunun ön planda olduğu Carbuyer ödüllerinde En İyi Araç Seçildi. “Yılın Carbuyer Otomobili Kia Sorento” unvanının gelmesi bu modeli olan tüm bakışların değişmesi konusunda çok önemli bir rol oynayacaktır. Kia Motors İngiltere Başkanı ve CEO’su Paul Philpott yaptığı açıklamada bu ödülü kazanmalarının kendileri için büyük önem taşıdığını söyledi. Paul Philpott: “Sorento’nun bu ödülü kazanması olağanüstü bir başarıdır. Birleşik Krallık ekibimizi ve bayi ortaklarımızı gurur ve cesaretle dolduran bir başarıdır” dedi.

Yeni Kia Sorento Tasarım Özellikleri Neler?

Sorento’nun iddialı yüzü, Kia’nın ayırt edici ‘kaplan burnu’ ızgarasının yeni bir yorumuyla da sunuluyor. Izgara eskiye göre daha geniş ve her iki taraftaki farların etrafına geçiyor olması dikkat çekiyor. Farlar yeni bir ‘kaplan gözü’ LED gündüz sürüş farına sahip. Profilde, Sorento’nun oranları üzerinde çalışılan tasarım sayesinde daha uzun görünmesi ustalıkla sağlanmış. Yeni oranları kaputun uzunluğunu artırırken, A sütununu ön akstan 30 mm daha geriye çekmiş. Kaputun arka kenarı çamurlukların etrafını dolaşırken, yeni dikey stop lambalarına kadar güçlü bir karakter çizgisine dönüşmüş.

Yeni Sorento, Seltos, Stonic, Sportage ve Telluride modellerini de içeren Kia’nın yeniden canlandırılan küresel SUV serisinin kalbinde yer alıyor. Yeni Kia Sorento, Kia’nın küresel tasarım ağındaki Güney Kore, Avrupa ve Kuzey Amerika’daki üç stüdyo arasındaki işbirliğinin bir sonucu olarak tasarlanmış. Dördüncü nesil Kia Sorento, alan, pratiklik, verimlilik ve kalite için orta ölçekli SUV segmentinde standartları yükselten yepyeni bir platforma dayanıyor da deniliyor.

Yeni Sorento Ne Zaman Satılacak?

7 yıl 160 bin km garantinin sunulacağı Yeni Sorento Eylül ayında Avrupa’da yolları çıktı. Sorento Hibrit, 1,6 litrelik T-GDi’yi (turboşarjlı benzinli doğrudan enjeksiyon) 1,49kWh lityum-iyon polimer pil paketi ve 44,2kW elektrik motoruyla yeni bir ‘Smartstream’ olarak adlandırılıyor. 230 HP ve 350 Nm tork üreten bu hibrit Sorento motorun hacminden dolayı ülkemizde de ÖTV açısından avantajlı olacak. Bu nedenle Kia Türkiye Pazarlama Ekibinin bu aracı Türkiye’de de satışa sunmasını bekliyorum. Güçlü bir 12 hoparlörlü BOSE surround ses ses sistemi araçta yer alacak olan iddialı özelliklerden olacak.

Ford Focus Sedan kampanyalı fiyat listesi nasıl? Kampanyayla Focus’a 22 bin TL’ye varan indirim yaptılar!

Araba Habercisi Dergisi Kasım 2020 Sayısı’nda neler var? Araba Dergileri Araba Habercisi Kasım.

Teknoloji Dergisi GoToTechno hediyesiyle birlikte yayınlanan Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım sayısı her zaman olduğu gibi keyif almanızı sağlayacak bir sayı oldu.

Yeni Renault Captur çok iddialı geldi! İşte Yeni Captur’un tüm özellikleri.

Yerli üretim yeni Hyundai i20 satışa sunuldu. Küçük HB sınıfından önemli pay alır.

Yetkili satıcıları gittiğiniz zaman neden araba bulamıyorsunuz? İşte cevabı.

Yeni Opel Crossland gösterildi! Adındaki X’i bırakmanın dışında neleri yeni?

Ferrari’nin en son yeniliği olan Portofino M’nin özellikleri neler?

Yeni Mercedes Benz GLA Murat Tosun test yorumları nasıl?

Honda SUV e:concept ortaya çıktı. Tasarımı çok dikkat çekiyor.

Suzuki SX4 S-Cross Türkiye’de satışa sunuldu. İşte satış fiyatı.

Yeni Renault Symbol tanıtıldı! Orta gelirli aileler için çok iyi seçenek olacak.

Türkiye’nin en çok satan otomobili Fiat Egea Sedan dizel otomatiği Murat Tosun test etti.

Yeni Volkswagen Tiguan Türkiye’de satışa sunuldu!

En iyi araç Kia Sorento

En iyi araç Kia Sorento

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba