Chery hem en ucuz modelini hem de benzincinin yolunu unutturacak hibritleri satışa sunmaya hazır!

En Ucuz Araba Modelleri Chery 2024
En Ucuz Araba Modelleri Chery 2024

Chery 2024 0 km modeller arka arkaya satışa sunulacak. Chery hem en ucuz modellerini hem de benzincinin yolunu unutturacak hibrit modellerini satışa çıkaracak. 2024 Chery 0 km modellerin atağı artık resmen başlıyor. 0 km araç satış rakamları Şubat 2024 sonuçlarında Renault Clio, Fiat Egea Sedanı geçti. 0 km otomobil kampanyaları Şubat 2024 söz konusu olduğunda Egea Sedan dikkat çekiyor. KIA en ucuz elektriklisini satışa çıkarmaya hazırlanıyor. 0 km arabaya abonelik sistemi dönemi. En Ucuz Araba Modelleri Chery 2024.

EN ÇOK MERAK ETTİĞİM CHERY YENİLİKLERİ HANGİLERİ?

Chery Türkiye yönetimi daha başlamadı demiştim. Yeni yılla birlikte Chery, Türkiye’de yeni model atağına başlıyor. Bugüne kadar Tiggo 8 Pro, Tiggo 7 Pro ve OMODA 5 modelleriyle gördüğümüz Chery çok yakında Tiggo 4 Pro modelini satışa sunacak. Chery Türkiye yönetimi resmi X hesabından (Twitter) bu gelişmeyi şu duyuruyla açıkladı: “Yeni yol arkadaşın genç ve modern TIGGO4 PRO ile tanışmaya hazır mısın?” Yetkili satıcılarda Mayıs ayında satışa sunulacağı belirtiliyor. Chery Tiggo 4 Pro’nun motor kaputunun altında 1.5 litre 145 HP güç ve 210 Nm tork üreten benzinli ünite yatırıyor. Otomatik şanzımanın eşlik ettiği bu motor seçeneği Türkiye şartlarına uygun olmasıyla dikkat çekiyor.

Satışa sunulduğunda kur ne durumda olur bilmiyorum. Ancak kur kaç para olursa olsan en ucuz 0 km otomobillerden birinin bu olacağı kesin görünüyor. 1 milyon TL seviyelerinde olması muhtemel. Bir diğer önemli gelişmeyse Arrizzo 8 modeliyle ilgili yaşandı. Bu model yılın son çeyreğinde hem hibrit hem de turbo benzinli motor seçeneğiyle birlikte satışa sunulacak. 1000 kilometrelik menzil sunan TIGGO 8 PRO e+ ve TIGGO 7 PRO e+ modellerinin de aynı tarihlerde satışa çıkması bekleniyor. Chery’nin alt markası JAECOO ise Mayıs ayında Türkiye’de tanıtılacak ve yaz aylarının hemen başında Türkiye’de satışa sunulacak. Söylentilerde Tiggo 2’nin sıradaki modellerden olduğu konuşuluyor.

YENİ PEUGEOT 3008 NE ZAMAN SATIŞA SUNULACAK? Resmi açıklama mevsimsel olarak geldi!

RENAULT CLIO EGEA SEDAN’I GEÇTİ. İŞTE TOP 20 SATIŞ SONUÇLARI!

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği ODMD tarafından 2024 Şubat araç satış rakamları açıklandı. Açıklanan bu rakamlara göre en çok satan 20 araç listesi bu şekilde oluştu. En çok satan araçlarda ilk 6 sıra yerli üretim modeller olurken, en çok satan ithal araç ise Citroen C4X modeli oldu. Chery Tiggo 8 Pro en çok satan ikinci ithal araç olurken, Dacia Sandero Stepway ithal araçlar arasında 3. sırada yer aldı. Yerli Üretim araçlar arasında yaşanan rekabette Renault Clio şubat ayının en çok satan otomobili oldu. Fiat Egea Sedan sıralamada kendine ikinci sırada yer bulurken, kampanyalarından sıklıkla konuştuğumuz Toyota Corolla Sedan üçüncü sırada yer alarak satışlarını artırmaya devam etti. Megane yine en çok satanlardan biri olmaya devam ediyor.

Honda City bu ay 100 bin TL indirimle satılıyor! Bunu tercih etmeyenler için 300 bin TL kredi sunuyorlar!

En Ucuz Araba Modelleri Chery 2024.

Aboneyim abone ! Avenger sisteme girdi

Bu aydan itibaren Jeep Avenger’a abone olunabiliyor! Abonelik aylık 48 bin TL + KDV’lik sabit ücret karşılığında yapılıyor. Markanın online satış kanalı onlinejeep.com.tr üzerinden araçlarını yapılandırıp abonelik talebinde bulunabiliyor.

814 bin TL’ye 0 km ve 0 faiz kampanyalı

2023 model Fiat Egea Sedan fiyatı 814.900 TL’den başlıyor. art ayına özel 200.000 TL 12 ay %0 faiz oranı ile ödeme imkanı sunuluyor. Bunun yanında 300.000 TL kredi, 24 ay taksit, %2,39 faiz oranlı kredi de kampanyada sunuluyor.

KIA EV3 satış tarihi resmen açıklandı

Kia EV3 yılın son çeyreğinde Türkiye’de satılacak. Geçtiğimiz yıl konsept olarak Güney Kore’de tanıtılan EV3’ün B SUV segmentinde olacak. Fiyat, menzil, tasarım ve teknoloji konularında iddialı olması bekleniyor.

En Ucuz Araba Modelleri Chery 2024.

En Ucuz Araba Modelleri Chery 2024

En Ucuz Araba Modelleri Chery 2024.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba