İŞTE BEN SÜRPRİZ DİYE BUNA DERİM! Fiat Strada Pickup Orta Doğu ve Afrika Bölgesi’ne de geliyor!

Fiat Strada 2024 0 km.
Fiat Strada 2024 0 km.

İŞTE BEN SÜRPRİZ DİYE BUNA DERİM! Fiat Strada Pickup Orta Doğu ve Afrika Bölgesi’ne geliyor! FIAT, küresel bir oyuncu olarak konumunu güçlendiriyor ve Brezilya’nın en çok satan modeli Fiat Strada pikapını Orta Doğu ve Afrika Bölgesi’ne (MEA) satışa sunarak bu pazarlardaki model çeşitliliğini artırıyor. FIAT, Brezilya, Türkiye ve İtalya’da (üç farklı bölgede üç farklı ülke) pazar lideri olup, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi’nde de rolünü artırmayı hedefliyor. Umarım bu yeni gelişmeler bizlerin işine yarar! Fiat Strada 2024 0 km.

Fiat yönetimi 25 yıl önce Brezilya’da piyasaya sürülen Fiat Strada, yalnızca kendi segmentinde değil, tüm ulusal otomotiv endüstrisinde devrim yaratan kompakt bir kamyonettir açıklamasını yapıyor. Bir süredir benim de takip ettiğim bu model satışa sunulduğu pazarlarda sevilen seçenekler arasına adını yazdırmayı başarmış durumda. 2020 yılında ikinci neslinin pazara sunulmasıyla birlikte yaklaşık 3 yılda üretimi 400.000 adedi aşarak dikkat çekici bir kilometre taşına ulaşmış durumda. Brezilya’nın en çok satan araç modellerinden biri olan Fiat Strada’nın Orta Doğu ve Afrika Bölgesi’ne gelmesi belki diğer modellerin de önünü açacak bir gelişme olur. Fiat yönetiminin uluslararası olarak yayınlandığı bu basın bülteninde Türkiye Fiat başarısından ayrıca söz etmesiyse gurur verici. Yapılan açıklamada aynen şu detaylara yer verilmiş durumda: “Türkiye’de FIAT, Fiat Egea adı altında satılan Tipo Ailesi ile pazara liderlik ediyor.” Yani farklı pazarlar ve farklı modeller konusunda Fiat Yönetimi Türkiye’yi örnek olarak tüm dünyaya sunuyor.

Araba Habercisi SONBAHAR 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin SONBAHAR 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimizi bedava indirerek okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi 55. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 55. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Dergimizi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Turkcell Dergilik uygulaması kapandı. Bunun yerine farklı bir platformda yer almama kararı aldık. Dergimiz dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 55. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Fiat Strada 2024 0 km.

988.000 TL’ye Hibrit Otomatik 0 km Suzuki satmaya başladılar! Üstelik 200 bin TL 0 faiz krediyle birlikte!

Fiat Strada 2024 0 km.

Fiat Strada 2024 0 km.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba