Bir Fiat aracınız varsa Yol Arkadaşım Connect’e sahip olmalısınız! Yol Arkadaşım Connect hayat kurtarıyor!

Fiat Yol Arkadaşım Connect 2021.
Fiat Yol Arkadaşım Connect 2021.

Bir Fiat aracınız varsa Yol Arkadaşım Connect’e sahip olmalısınız! Yol Arkadaşım Connect hayat kurtarıyor! Fiat Yol Arkadaşım Connect 2021.

Instagram Hesabım

Fiat Yol Arkadaşım Connect’in birbirinden önemli özelliği var. Ama benim için en önemlisi bir kaza yaşandığı anda ambulans gönderiyor olması. Bu konuda yapılan açıklamaları aşağıda bulabilirsiniz.

Fiat Yol Arkadaşım Connect kullanıcılarının, eklenen yeni fonksiyonlardan ve katma değerli hizmetlerden faydalanabildiklerini söyleyen Fiat Satış Sonrası Direktörü Hüseyin Şahin, “Uzaktan kapı kilitleme-açma yapılabiliyor, otopark lokasyonlarına km uzaklık, boş kapasite bilgisi ve fiyat tarifesini öğrenebiliyor, akü, lastik, adblue ve LPG seviyelerini kontrol edebiliyor. Bununla birlikte olası kritik arıza kodunda seyahat sırasında bir sinyal alırsak müşterimizin seyahati tamamlanır tamamlanmaz müşteri ilgi merkezimiz müşterimizi arayarak aracı ile ilgili yapması gerekenleri telefonda aktarıyor gerekli durumlarda acil yol yardım ve çekici desteği veriyoruz. Ayrıca Fiat Yol Arkadaşım Connect; kaza anında alınan çarpışma verisiyle ilgi merkezimize anında uyarı iletiyor ve Müşteri İlgi Merkezimiz kullanıcıyı arıyor. Talebi doğrultusunda ambulans hizmeti gönderiyor olduğumuz gibi; müşterimize ulaşamazsak otomatik olarak aracın bulunduğu konuma ambulans hizmeti gönderiyoruz” dedi.

Fiat’ın, otomobil ile sürücüyü birbirine bağlayan teknolojisi Yol Arkadaşım Connect, müşteri deneyimini ayrıcalıklı bir boyuta taşımayı sürdürüyor. Türkiye’de Egea’nın yer aldığı segmentte ve Hafif Ticari Araç pazarında sunulan ilk ve tek bağlanabilirlik uygulaması olan Yol Arkadaşım Connect ile Fiat markasının teknolojiyi de geniş kitlelere ulaştırdığını söyleyen Fiat Satış Sonrası Direktörü Hüseyin Şahin “Fiat markası olarak, otomotiv sektörünün önümüzdeki dönemde 4 ana akımından biri olacak bağlanabilirlik teknolojisine 2017 yılından beri yatırım yapıyoruz. Fiat Yol Arkadaşım Connect’le müşterilerimizin mobilite deneyimlerinde kolaylık, güven ve akıllı bir sahiplik yaratmayı hedeflemiştik. Bugün geldiğimiz noktada, oldukça geniş bir kapsamda bağlanabilirlik çözümleri sunuyoruz. Ülkemizde bu teknolojide lider konumdayız. Hizmetlerimizi sürekli daha da ileriye taşımayı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Sınırlı sayıda Kia Sportage Black Edition Türkiye’de satışa sunuldu! 10 bin TL indirimli 439.900 TL dediler!

Araba Habercisi Eylül 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 32. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 32. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Araba Habercisi Dergisi Eylül 2021 sayısı ayrıca diğer tüm sayılarıyla birlikte Dijital basın dergilikte. 

Araba Habercisi Dergisi Eylül 2021 Sayısında neler var?

Yeni Peugeot 308 dengeleri değiştirecek.

Ateş gibi araba: Mazda 3.

İddialı DS 9 Türkiye yollarına çıktı.

Küçük SUV sınıfının gözdesi Seat Arona yenilendi.

Coupe SUV VW Taigo ne zaman geliyor?

Gümbür gümbür yeni Astra geliyor.

Yenilenen Duster otomatik şanzımanla geldi.

Honda City ve Accord Türkiye’ye ne zaman geliyor?

Fiat Doblo Trekking satışa sunuldu.

Yeni Seat Ibiza çıktı.

Her detayıyla göz alıcı bir araba: Mercedes Benz C200d.

Hem güçlü hem ekonomik: Nissan Qashqai.

SUV sınıfının en çok satan modeli: Dacia Duster.

Fiat Yol Arkadaşım Connect 2021.

Fiat Yol Arkadaşım Connect 2021.

Fiat Yol Arkadaşım Connect 2021.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba